Date of experience: 11/2025

Best heel goed goede service behulpzaam aardig personeel prijs is aan de hoge kant over het algemeen goede kwaliteit

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.

Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 11/2025

Super Anlage bei dem das Wetter keine Rolle spielt , da ja alles überdacht ist . Die Unterhaltungsmöglichkeiten sind mega . Für jeden etwas dabei . Das Essen ist fantastisch und es gab immer einen Platz . Die Zimmer sind sauber und das Bad ausreichend gross .
Alles in allem sehr zu empfehlen. Wir hatten viel Spaß. 2 Nächte sollten schon drin sein um überhaupt alles zu erleben . Muss man mal erlebt haben !!

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schöne 100 %-Bewertung. Es freut uns zu hören, dass Sie ein paar tolle Tage bei uns verbracht haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzte Gäste im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Bis bald!

Alone
Date of experience: 11/2025

Heel erg mooi en super goed!

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.

Sofie
Reviewed: 6 weeks ago (08/11/2025)
Date of experience: 10/2025

Min punt is voor een verblijf van 5 dagen de kamer was veel te klein 1 legplank en 4 kleerhangers geen stoel een poef voor 1 persoon gevraagd voor een upgraden met betaling maar niks vrij terwijl er dag nadien een suite op de site vrij was aan de balie niet raar eigenlijk wilde we toen vertrekken het italiaans restaurant was geen goede ervaring je bord komen afruimen voor je klaar bent en na dessert komen vragen om te vertrekken want ze willen je tafel onze drank was niet eens op en er stond niemand aan de ingang
pluspunt de rest was super personeel super, alle attractiesgoed ,eten zeer goed dat heeft ons verblijf goedgemaakt

Hartelijk dank voor uw mooie waardering van 80% en de complimenten over ons team, de attracties en het eten. Wat fijn om te horen dat u ondanks enkele aandachtspunten toch een prettig verblijf heeft gehad.

Wat betreft de kamer: bij het reserveren kiest u zelf het gewenste kamertype. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden van Classic tot Royal en luxe Suites. Mocht u specifieke wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot een langer verblijf, hebben dan denken wij graag met u mee. Laat dit gerust vooraf aan ons weten zodat we kunnen kijken naar de best passende optie.

Uw ervaring in het Italiaans restaurant nemen wij mee in onze evaluaties. Gastvrijheid en aandacht blijven voor ons belangrijk in elke ruimte van het resort.
Dank u wel voor het meedenken en graag tot ziens in Preston Palace!

By Beba Reyes
Reviewed: 6 weeks ago (08/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Was geweldig en we hebben genoten van het verblijf

Beste heer, mevrouw R.,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.

Sofie
Reviewed: 6 weeks ago (07/11/2025)
Date of experience: 10/2025

vriendelijk ontvangen...was ons eerste x ...fantastich.

Beste heer, mevrouw K.,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling. Fijn dat de 1e keer fantastisch was.

Sofie
Reviewed: 6 weeks ago (07/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Heerlijk ontspannen. Alles goed voor elkaar.

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.

Date of experience: 11/2025

Heel gezellig en fijn verblijf

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een gezellig en fijn verblijf heeft gehad.

By Ria
Date of experience: 11/2025

Leuk op de muziek na in de koffie bar

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.

By Lily Broekhuizen

Top! Geweldige sfeer.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.