By Demi
Date of experience: 08/2026

Mijn dochter van 6 jaar heeft zich enorm vermaakt. Er was voldoende voor haar te doen. Ik vond de hotelkamer (3104) wel redelijk gedateerd.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat uw dochter zich enorm heeft vermaakt en dat er voor haar voldoende te beleven was. Ook uw complimenten over de vriendelijkheid van onze medewerkers, de hygiëne en onze app waarderen wij zeer.

Jammer dat niet alle onderdelen van uw verblijf geheel aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Uw opmerkingen en suggesties nemen wij mee in onze evaluatie.

By Erik
Date of experience: 08/2026

Had me er meer van voorgesteld. Prijs kwaliteit verhouding is niet ok.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Daarentegen is het fijn dat u positief terugkijkt op uw kamer, het ontbijt en de kwaliteit van het diner.

Ons all-inclusive aanbod bestaat uit meerdere (à la carte) restaurants waarvoor het diner vooraf gereserveerd kan worden. Om iedere gast de mogelijkheid te bieden tijdig een restaurant naar voorkeur te reserveren, ontvangt u een week voor aankomst informatie over het reserveren van het diner en volgt er een dag voor aankomst nog een herinnering. We vinden het jammer dat deze informatie voor u niet voldoende duidelijk is geweest.

Dank voor uw uitgebreide toelichting. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw persoonlijke ervaring met ons te delen en nemen uw beoordeling mee in onze evaluatie.

Date of experience: 08/2026

Voor zowel de ouderen als de jongeren een uitstekend verblijf

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!

By Saskia Van Rheenen

Fantastisch! Goede verzorging!

Geachte mevrouw van R.,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

Date of experience: 08/2026

We hebben het goed gehad

Geachte mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

Date of experience: 08/2026

Een goede en leuke ervaring.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u een goede en leuke ervaring heeft gehad. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het totale plaatje en heeft genoten van de ruime keuze bij het ontbijt en diner.

By huizing

Fijne ervaring gehad!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u een fijne ervaring bij ons heeft gehad en zo positief bent over uw verblijf.

80+ years
Date of experience: 08/2026

We hebben een goede tijd bij jullie doorgebracht

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u een goede tijd bij ons heeft gehad. Leuk om te lezen dat u heeft genoten van het ontbijt en diner en onze behulpzame collega's waardeert.

By Stefania
Date of experience: 08/2026

Wij waren erg enthousiast en benieuwd naar het hotel maar dit eindigde al vrij snel in een teleurstelling. Het is overal over het algemeen erg schoon en netjes, maar de bedden zijn erg klein en hard. Ook de kussens zijn zo vreselijk dik dat ik geen oog dichtgedaan heb.
Afgezien daarvan waren de kamers echt prima. De kinderen waren meer geinteresseert in de indoor kermis, maar ook dit was een flinke tegenvaller omdat niet alle attracties geopend waren, en wanneer mijn dochter er naar vroeg wanneer welke attractie open zou gaan werd zij compleet genegeerd en werd de poort dicht gedaan en liep het personeel weg. De gamehall zag er echt heel erg leuk uit, maar dat viel flink tegen omdat je daar ook weer uit de portomonee moet. Zo all inclusive is het dus allemaal niet. De restaurants zagen er leuk uit, maar we hebben bij aankomst en bij vertrek met ontbijt en lunch hetzelfde restaurant moeten zien omdat de andere restaurants gereserveerd moeten worden voor aankomst. Hiervan waren wij niet op de hoogte. Alles zat dus vol en wij hadden erg beperkte keuze. Het eten in het buffet restaurant was prima, erg uitgebreid maar niet uitnodigend als je daar voor je verblijf 3x moet eten.
Entertainment was op zich wel leuk alleen heeft niemand binnen preston palace begrepen dat bij het aanschaffen van een aquarium dit echt niet in dezelfde ruimte zou moeten als het entertainment gedeelte met luide speakers en trillingen - diep en diep triest.

Het zwembad zag er erg mooi uit, ook daar kon je alleen maar gratis frisdrank krijgen uit de postmix maar de rest moest je weer voor betalen.

Al met al een leuk concept, als er ook werkelijk gegeven zou worden wat beloofd word. Het all inclusive gedeelte.

Wij hoeven hier in ieder geval nooit meer naartoe en raden dit ook niemand aan.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uit uw uitgebreide toelichting dat u verschillende onderdelen van uw verblijf anders heeft ervaren dan u vooraf had verwacht.

Heeft u uw bevindingen ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 08/2026

geweldig voor herhaling vatbaar. met korting uiteraard

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te lezen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is en dat u zo tevreden bent over onder andere de kamer, het ontbijt en ons subtropisch zwemparadijs. Ook bedanken wij u voor uw persoonlijke bevindingen en tips.