Reviewed: 8 years ago (11/11/2018)
Date of experience: 11/2018

ik zal het aanbevelen bij iedereen geweldig

Reviewed: 8 years ago (11/11/2018)
Date of experience: 10/2018

Het gehele concept is goed, maar we hadden veel meer verwacht van het entertainment. De eerste avond was leuk en gezellig met een optreden van Juan & Terry, dus goed begin. Maar helaas daarna zwakte het af, zaterdagavond een optreden van een dame en heer die niet konden zingen en niet entertainen, het straatje van de bars zat vol met (dronken) jongeren dus voor oudere mensen (zoals mijn ouders die hier hun 65 jarige bruilloft vierden) was niets te doen. Dus maar vroeg naar bed. De zondag (de dag van hun bruiloft) zou er een optreden zijn van Magic Unlimited, eerst om 15.00 uur daarna 16.00 en uiteindelijk gingen de deuren open om 16.00 en begon de show van een half uurtje om 17.00 uur! Dus een lange dag met weinig te doen in Preston Palace. Wel was er 's-middags weer een optreden van Juan & Terry, maar helaas op een locatie (bij de midgetgolf) waar het geluid niet tot zijn recht komt en veel, maar dan ook veel te hard klinkt. Te kleine ruimte voor een dergelijk optreden. 's-Avonds goed gegeten in de Bistro maar helaas daarna wederom weinig te beleven, alleen de autorace met Verstappen. Leuk maar daarna niets meer, behalve het barstraatje. Dus voor mijn ouders wederom vroeg naar bed. Al met al voor ons een fijn samenzijn met onze familie, maar Preston Palace zeer teleurstellend, helaas. Voor kinderen is het leuk, vooral het zwembad en de speelhoek met zo nu en dan het bezoek van de beren.

Beste mevrouw Thijse,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
Leuk dat u met de hele familie hier bent geweest om het jubileum van uw ouders te vieren.
Uw opmerkingen over het vermaak verbaast mij echter wel. Wij hebben verschillende faciliteiten voor verschillende leeftijden. Zo kunnen de kinderen terecht in de Spelotheek met kinderanimatie en hebben we voor het hele gezelschap natuurlijk onze spelfaciliteiten, indoor-kermis, zwemparadijs, bioscoop en wellness. Daarnaast kunt u tot in de late uurtjes genieten van onze gezellige koffiecorner. Uw opmerking over dat uw ouders vroeg naar bed zijn gegaan omdat er niets te doen was verbaast mij daarom. U mag deze punten uiteraard altijd ter plekke bij de hotelreceptie melden, zodat zij voor u (en uw ouders) kunnen kijken of ze nog tips hebben.
We hopen u nog eens te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 11/2018

We hebben genoten! Is voor herhaling vatbaar.

Date of experience: 11/2018

Heel goed. Alleen de kamer was voor ons haast niet te doen veel te ver in de gang

Beste heer/mevrouw van Insum,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
De kamers worden ingedeeld met ons automatisch systeem, deze houdt helaas geen rekening met de leeftijden van onze gasten. Echter, wanneer u ter plekke een melding had gemaakt bij onze hotelreceptie, hadden wij u een andere kamer kunnen geven die zich dichter bij de lift bevond of zelfs op de begaande grond.
Ik adviseer u om de volgende keer bij uw boeking kenbaar te maken dat u slechter ter been bent. Mijn collega's van de afdeling Reserveringen zullen dan kijken wat ze voor u kunnen betekenen wat betreft de kamerplanning.

Komen al enige jaren naar Preston Palace , dat zegt al genoeg

Beste meneer Hendriksen,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Dat u al zo vaak bij Preston Palace bent geweest zegt inderdaad genoeg!
U kunt al uw kamerwensen doorgeven bij de reservering. Wanneer u, in uw geval, een kamer dicht bij de lift wil of juist op de begaande grond, gaan mijn collega's van de afdeling Reserveringen dit voor u proberen te boeken.

Date of experience: 11/2018

Heel goed, en gezellig verblijf.

Voor herhaling vatbaar.

Date of experience: 11/2018

Lekker ontspannen en goed verzorgd misschien wat meer licht bij de bowlingbaan en boven het biljart.

Date of experience: 11/2018

Heerlijk een paar dagen verwend worden met alles erop en eraan top.

80+ years

Super leuk gezellig uitje