Date of experience: 10/2018

leuk onderkomen voor een paar dagen

Très bien
Dommage que certains clients ne savent pas respecter le calme la nuit.

Cher monsieur S.,

Nous sommes heureux que vous soyez très satisfait de votre séjour à Preston Palace. En ce qui concerne la perturbation de votre nuit de sommeil:
Avez-vous signalé immédiatement sur place? Nous aurions aimé le résoudre pour vous. Un bon conseil pour un prochain séjour!

Merci beaucoup pour votre avis et à bientôt à Preston Palace!

Cordialement,

Heel goed en positief

Kinderfreundlich, tolles Essen, gutes Preis-Leistungsverhältnis

Date of experience: 10/2018

Wij vonden het al met al geen aanrader. Met name de prijs/kwaliteit-verhouding en de kwaliteit van het dinerbuffet laat te wensen over.

Beste familie K.,

Wij vinden het vervelend dat u uw verblijf zo heeft ervaren en willen graag contact met u opnemen.
Wilt u alstublieft uw boekingsnummer mailen naar marketing@prestonpalace.nl?
Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Date of experience: 11/2018

Soms te druk. Zeker op zondag was het een hel. Wel leuke kermis, fijne cinema,

Date of experience: 10/2018

Alleen jammer dat er bij de kermis zoveel gokkasten zijn. Is toch niet meer echt van deze tijd.

Beste mevrouw W.,

Hartelijk dank voor 100% tevreden beoordeling! Uw tip nemen wij mee in onze bespreking.

Date of experience: 11/2018

Top concept! Al jaren zeer tevreden klanten.

Date of experience: 10/2018

we komen al jaren en het blijft een geweldige ervaring .

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor uw review.

U verbleef deze keer op een vier-persoonskamer; deze zijn voorzien van een twee-persoonsbed (lits-jumeaux) en een stapelbed. Ook hier zijn de matrassen 90 cm. breed en 200 cm. lang). Wanneer u bij een volgend verblijf liever op een twee-persoonskamer verblijft, kunt u dit indelen bij uw boeking (online of telefonisch). Tot eind 2018 profiteert u daarbij ook nog van een gratis upgrade van een Economy naar een Classic kamer (zolang de voorraad strekt). Leuk meegenomen, toch?

Onze waardering voor uw loyaliteit uiten wij o.a. met ons 'Preston Palace Privilege' programma. In het kort komt het hier op neer:
U mag als onze gast rekenen op een royaal all-inclusive aanbod met kwaliteit, gastvrije service, vernieuwing, fantastische faciliteiten onder één dak en onze oprechte waardering. Bent u regelmatig bij ons te gast of boekt u voor een bepaald bedrag? Dan krijgt u van ons een cadeau. Zo wordt regelmatig genieten bij Preston Palace nog leuker. Meer informatie leest u hierover via deze link: https://v2.prestonpalace.nl/loyaliteitsprogramma

Wij vinden het geweldig dat uw verblijf telkens een mooie ervaring is en wij hopen u nog jaren te mogen verwelkomen. Graag tot snel in Preston Palace!

Date of experience: 10/2018

Ik had meer verwacht van Preston Palace voor de prijs die we betaald hebben. We zijn beide studenten en hebben hard gespaard voor dit uitje alleen was het van korte duur. Een overnachting hebben we geboekt en we konden pas vanaf 15 inchecken. Wegens verkeersomstandigheden waren we er pas om 1700. Helaas was het Piri Piri restaurant al volgeboekt en juist daar wilde we zo graag heen. Maar goed vervolgens in het buffetrestaurant gezeten en daar was het eten echt top! Na het eten en het stallen van onze spullen een rondje gelopen en 1,5 uur gewacht om te bowlen. Uiteindelijk konden we bowlen met zn 2en maar moesten we na 1x bowlen al weg want er waren andere aan het wachten. Zwemmen was het te laat voor uiteindelijk en we hadden zoiets van oke dan gaan we morgen, want dan hebben we nog de hele dag. De volgende ochtend hoorde we dus bij de receptie dat we om 1100 moesten uitchecken en ook nergens meer gebruik van mochten maken. Nou top! Dan betaal je voor een overnachting en een romantische verassing erbij en heb je alleen gebowld 30 min, een rondje gelopen, avond gegeten en ontbeten. Had het heel graag anders gewild maar goed misschien voortaan op de site zetten Zondag uitchecken en ook geen gebruik meer maken van alles zodat dit niet bij andere studenten ook gebeurd. Ik vind het namelijk heel jammer dat we niet overal gebruik van konden maken en zo snel al weg moesten.

Beste mevrouw Van N.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen uw ervaring toe te lichten.
U had wel pech bij uw eerste verblijf in Preston Palace: wegens verkeersomstandigheden pas om 17:00 uur in Preston Palace arriveren en het Familierestaurant De Piri Piri was volgeboekt. Allerlei onvoorziene omstandigheden waar wij helaas ook niets aan kunnen doen. Wel begrijpelijk, maar toch super vervelend. Dat snappen wij.

Waar u wel op had kunnen anticiperen is de informatie over uw verblijf. Deze informatie staat namelijk wel vermeld op de site (https://v2.prestonpalace.nl/over-ons/wat-is-all-in) en in uw bevestiging. Met deze voorwaarden bent u zelfs akkoord gegaan. Hier staat o.a. vermeld dat uw hotelarrangement op de aankomstdag begint om 15:00 uur en op de vertrekdag eindigt om 11:00 uur. Natuurlijk mag u langer blijven, maar dan geldt er wel een bijbetaling. U maakt immers na afloop van uw arrangement opnieuw gebruik van de all-in faciliteiten.

Wij hopen u dat het één en ander nu wel duidelijker voor u is geworden en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Tevens wensen wij u veel succes met uw studie!