Date of experience: 10/2018

Het is vrij duur, zeker als je meer nachten zou willen verblijven

Date of experience: 10/2018

Het was weer heel gezellig en goed verzorgd. Na heel veel jaren weer eens geweest en we wisten gewoon de weg nog overal binnen. Het was goed.

Date of experience: 10/2018

Wij komen al jaren in Preston Palace, meestal met een grote groep. We waren verrast door de nieuwe receptie en door de verbouwing van het restaurant. Wat is het mooi geworden. Eten en drinken is prima en 's avonds is het altijd gezellig in de Preston Hall. Er hangt altijd een goede sfeer. Daarom komen wij ieder jaar terug.

Beste mevrouw Van G.,

Het is fantastisch dat u al jaren in Preston Palace komt en u nu aangenaam werd verrast door de nieuwe hotelentree met lobby en het nieuwe hotelrestaurant Ribbleton.

Hartelijk dank voor uw mooie review en wij hopen u nog járen te mogen verwelkomen!

Ruim voldoende

Date of experience: 10/2018

Gezellig, leuk weekendje gehad.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw mooie review en wat mooi dat u heeft genoten van een gezellige en leuk weekend.

Date of experience: 10/2018

Erg leuk en gezellig weekendje weg. Compleet

Date of experience: 10/2018

Het was een fantastische ervaring, wij komen zeker nog een keer terug. Wij waren er ook tijdend 90 s unlimited, een fantastisch feestje.

Date of experience: 10/2018

Heerlijk genoten van een dag en nacht weg. Met een leuk feestje in de preston hall.
Enig minpuntje was dat ze tijdens het ontbijt onze tafel leeg gehaald hadden terwijl er nog volle glazen stonden en wij even eten waren halen. Voor de rest was het een heerlijj ontbijt met heel veel keus.

Beste mevrouw C.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wat fijn u heerlijk heeft genoten, ondanks dat uw tafel eerder werd afgeruimd dan de bedoeling was.
Dat puntje nemen we mee in onze bespreking.

Date of experience: 10/2018

prima accommodatie . ook voor ons serioren.

............