Date of experience: 10/2018

Opnieuw een prima ervaring!
Zeker aan te raden..

Date of experience: 10/2018

Over het algemeen genomen waren het 3 fantastische dagen samen met mijn kinderen. Helaas hebben beide kinderen wel een voedselvergiftiging opgelopen (vermoedelijk de kipsateh op het buffet tussen de bowlingbaan en de bar). Dit was wel een domper qua afsluiting van een leuk weekend.

Beste familie B.,

Wat fijn dat u heeft genoten van drie fantastische dagen met de kinderen! Minder fijn is dat de kindjes onverwachts ziek zijn geworden.
Graag willen wij weten hoe het nu met hen gaat.

Voedselvergiftiging is een zeer ernstige beschuldiging. Heeft de huisarts dit geconstateerd, is het een aanname of zou het een griepje kunnen zijn? Wij werken namelijk met het voedselveiligheidssysteem HACCP, voldoen aan de zeer strenge eisen en worden regelmatig gecontroleerd door externe instanties. Vandaar dat wij u zo snel mogelijk willen spreken en u vriendelijk vragen nu uw boekingsgegevens te mailen naar marketing@prestonpalace.nl.

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact u op. Ondertussen wensen wij de kinderen van harte beterschap toe.

Goed, maar wel duur.

Date of experience: 10/2018

Prima service en prima verzorgd

Date of experience: 10/2018

Fantastisch was lekker ontspannen en genieten.

Date of experience: 10/2018

Bis auf die Sauberkeit ist es ein TOP Hotel, für alle was da bei.

Sehr geehrte Frau M.

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Können wir Ihre Buchungsdaten bitte über marketing@prestonpalace.nl erhalten? Vielen Dank für Ihre Bemühungen!

Perfect geregeld

Date of experience: 10/2018

Zeer goed opgezet iedereen gast vriendelijk zelfs de beveiliging was er snel bij toen er kamer tegen over ons al 45 min bezig waren op bed met van alles maar dat hebben ze keurig netjes opgelost

Beste meneer Van W.,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling!
Uw complimenten geven wij met veel plezier door aan onze collega's en wij zien u graag snel terug in Preston Palace.

Tot ziens!

Date of experience: 10/2018

Prima verblijf. 1 punt van kritiek wij zijn met een bedrijf daar en willen om 00:00 richting Almelo. Bij de receptie wordt vervolgens medegedeeld dat wanneer wij het pand verlaten, wij er niet meer opkomen tot 06:00 bij nader informeren gaf een mevrouw zelfs aan dat wij tot 08:00 niet meer binnenkomen wanneer wij het pand verlaten. Dit is toch aardig vervelend. Wanneer wij volwassen mensen nog niet weg mogen wanneer wij dat willen. Vervolgens om 00:30 maar richting onze kamers gegaan.

Beste meneer J.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een prima verblijf.

Wat betreft uw enige punt van kritiek; wij vinden het mooi dat u ons de kans geeft onze kant toe te lichten. Dank u wel!

Wij stellen alles in werking onze gewaardeerde gasten een fantastisch verblijf te bezorgen. Een hotelarrangement start om 15:00 uur, het uitgaanscentrum sluit 's nachts om 01:00 uur. Gedurende deze periode mag u all-in genieten van de vele faciliteiten in Preston Palace.
Wilt u daarna het feestje buiten Preston Palace voortzetten, is dat uw goed recht. Maar dan moet u er inderdaad rekening mee houden dat u vanaf 08:00 uur toegang krijgt tot Preston Palace. Niet eerder. Dat klopt.
U vindt dat persoonlijk wellicht 'aardig vervelend'. Onze andere, circa 700, hotelgasten die wel willen genieten van een welverdiende nachtrust vinden deze huisregel zeer prettig en hoeven op deze manier niet mee te genieten van uw terugkeer halverwege de vroege ochtend.

Wij hopen u naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben en danken u, mede namens onze andere gasten, voor uw begrip.

Date of experience: 10/2018

Goede prijs-kwaliteitverhouding met uitzondering van het eten buiten het buffet restaurant. Alles is wel gedateerd.