Date of experience: 10/2018

Ik ben redelijk tevreden.

Date of experience: 10/2018

Altijd goed bij jullie en gezellig ik kom steeds vaker langs en mooie veranderingen met de verbouwing

Date of experience: 10/2018

Hebben ons prima vermaakt.1 nacht is meer dan genoeg.jammer dat er toch niet iets van een reservering is om te bowlen de gehele dag/avond geen baan vrij.en bij het boeken 2 kamers op aparte etages.niet handig met 2
kinderen.vonden de prijs per persoon ook best prijzig wilde graag in het weekend maar dan helemaal niet te betalen. evt ook leuke fam.aan biedingen voor de vrij/za/zon.

Beste familie B.,

Wat fijn dat u zich prima heeft vermaakt tijdens uw verblijf en ons de kans geeft te reageren op uw suggesties.

De vele spelfaciliteiten, waaronder de vier bowlingbanen, zijn vooraf niet te reserveren. Wanneer u bij ons te gast bent, kunt u ter plaatse navragen wat er vrij is en daar vervolgens gebruik van maken. Het zowel vooraf WEL reserveren als vooraf NIET reserveren brengen voor- en nadelen met zich mee. Tot op heden wegen de voordelen van het NIET vooraf reserveren zwaarder; vandaar onze werkwijze.

Wanneer u bij uw volgende boeking uw hotelkamers graag naast elkaar wenst, kunt u bij boeking een essentie aanvragen. Tegen een kleine toeslag is dat voor u geregeld. Wilt u als laatste graag gebruik maken van onze mooie aanbiedingen? Abonneert u zich op onze gratis online nieuwsbrief via deze link: https://www.prestonpalace.nl/newsletter/form.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor het lezen onze reactie. Graag tot ziens in Preston Palace!

geweldig mooi gehad

Date of experience: 10/2018

Kinderen en ik hebben genoten van het uit eten gaan en de bioscoop, bowlen, midgetgolf, indoorkermis, subtropisch zwembad. Kortom heerlijk ontspannen en leuke dingen kunnen doen. Echt een verwennerij!

Date of experience: 10/2018

Voor herhaling vatbaar. ik zal mijn vrienden aanraden.

Date of experience: 10/2018

wij kwamen ons oriënteren voor een familie midweek als we 50 jaar getrouwd zijn, de kleinkinderen variëren in de leeftijd van 6 jaar tot 19 jaar, we gaan dit zeker boeken

Beste meneer en mevrouw S.,

Wij zijn zo blij dat we uw test glansrijk hebben doorstaan en uw familie mogen ontvangen voor uw 50-jarig huwelijksfeest!
Wanneer u hulp nodig heeft bij de organisatie staan wij - via 0546-542121 of via de chatfunctie op onze site https://v2.prestonpalace.nl/ - voor u klaar.

Alvast van harte gefeliciteerd en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 10/2018

super leuk voor onze kinderen en 1 overnachting is voldoende.Komen zeker nog een keer een nachtje terug.

Date of experience: 10/2018

Erg fijn om er te vertoeven.

Date of experience: 10/2018

Zeer mooi opgeknapt en gastvrij familiehotel

Beste meneer H.,

Hartelijk dank voor uw complimenten!
Wij vinden het mooi dat uw verblijf in Preston Palace naar alle tevredenheid is geweest en wij zien u graag spoedig terug.