Date of experience: 10/2018

Ben zeer tevreden..... we hadden helaas geen balkon maar roken bij de uitgang was goed te doen. Het personeel verdient een pluimpje!!! Bewaking snacht's was erg vriendelijk, barpersoneel en personeel bij het restaurant waren ook erg klantvriendelijk!

Date of experience: 10/2018

Vroeg boeking stelt niks meer voor. Als wij een week van te voren zouden boeken waren wij 300 euro goedkoper uit. Gesprek overgehad maar jullie doen der niks mee. We komen al meer dan 23 jaar bij jullie. Dat de prijs varieert okay maar is toch bijzonder zo veel ?. ik had dit jaar een kamer had waar ik niet te vrede mee was.Dit heb ik nog nooit mee gemaakt in al die jaren. Ook op de kermis deed de helft het niet. En de bowling baan deed ook maar wat die zelf wou. Kon het personeel niks aan doen werd verteld.

Beste meneer W. en mevrouw E.,

Wij vinden het heel bijzonder dat u meer dan 23 jaar onze gewaardeerde gast bent en hopen u nog vele jaren te mogen verwelkomen!

Mogen wij daarom alstublieft uw boekingsgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?
Dan gaan wij uw review intern bespreken en nemen daarna persoonlijk contact met u op.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Agnes
Date of experience: 10/2018

Het is dat ??? HET PRIJSKAARTJE €€€wel wat hoog is,,,Anders kwamen wij vaker!!
Wij komen uit Noord Holland—Zaanstad,
Dus ook auto kosten en oppas voor onze Hondjes €€€! Maar het is genieten bij julliePs;; HOPELIJK BLIJFT DE ..ROOK RUIMTE BEHOUDEN

Prima verblijf

Date of experience: 10/2018

We hebben erg genoten. Geweldige ervaring. Grote aanrader! We komen graag eens terug!

Date of experience: 10/2018

zeer kindervriendelijk omgeving. jammer dat op het bureau geen verlichting aanwezig was , maar verder een en al lof .

Date of experience: 10/2018

Ik ben tevreden kom volgende keer

Date of experience: 10/2018

Prima om een paar dagen te verblijven. Jammer dat niet alle cafes open waren. Maar gezien de rustige avonden is dat wel te begrijpen.

Date of experience: 10/2018

Prima vermaakt. Zag er allemaal goed uit. Niets op aan te merken.

ggggggvvvv