Date of experience: 10/2018

We zijn een oaar jaar ook geweest, het hotel is inmiddels flink opgeknapt. Jammer dat er niet een x iets nieuws in het concept gekomen is.

Date of experience: 10/2018

Leuk voor een gezin met kids. Voor jong volwassenen is het leuk maar iets meer activiteiten was leuk geweest. Prijzig voor het geld vind ik.

Super genoten

Reviewed: 8 years ago (25/10/2018)
Date of experience: 10/2018

erg leuk met de kids, dagje weg. zoals verteld met kids is het dan aan de dure kant, omdat je een kleine kids niet alleen op een kamer laat zitten. en dus wij maar tot 20u. maar kunnen genieten maar dit zal vaker voorkomen met kids, vandaar deze opmerking. - wel heb ik een opmerking over de kermis, erg druk, totaal geen personeel om het te kunnen verwerken, dus liep ook behoorlijk spaak.

Date of experience: 10/2018

je wordt overal vriendelijk geholpen

Date of experience: 10/2018

Mevrouw van kermis botsauto’s mocht iets vriendelijker zijn tegen de bezoekers zeer jammer aangezien je all in hebt en ook betaald voor de kermis eigenlijk en dan krijgt te horen dat je er niet in mag omdat je er te vaak in zit

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

De botsauto's zijn ook té leuk en ook nog eens all-in! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u na een ritje wilt blijven zitten om nóg een rondje te maken.
Maar er zijn ook nog andere gasten die dat ook willen ervaren. Vandaar dat onze collega van de indoor-kermis erop toeziet dat deze gasten ook de kans krijgen om gebruik te maken van de botsauto's. Vandaar dat er na afloop van een ritje wordt geruild, waarna u ook weer mag instappen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Date of experience: 10/2018

Super tevreden waardoor ik vaker terug kom. Enige kleine minpuntje vonden we allemaal is dat de tent al om 01:00 uur dicht gaat. Zou mooi zijn als dat een uurtje later werd.

Date of experience: 10/2018

Super ervaring. Voor iedereen wat wils en de kinderen waren superblij.

Beste meneer/mevrouw S.,

Wat fijn dat uw all-inclusive verblijf een super ervaring was en dat de kinderen super blij waren. Geweldig!
Hartelijk dank voor uw mooie waardering en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 10/2018

ben al eerder geweest met vrienden is altijd top nu met mijn klein dochter was ook gewoon weer top

Beste meneer/mevrouw Krassenberg,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden review!
Wij vinden het ook top dat uw verblijf, nu met uw kleindochter, wederom zeer geslaagd is geweest.

Date of experience: 10/2018

Goede ervaring. Als het eten en bier beter was, zou ik het zeker aanraden bij vrienden.