Date of experience: 10/2018

Alles prima. Waren met gezin 9 personen. 3 kamers leeftijd bij volgende vraag is van de kinderen. Wij zijn 65 en 70 en dan 3 kkeinkinderen van 13, 10 en 8.

Date of experience: 10/2018

Eten en faciliteiten zijn super.
Vind de kamers nog puntjes van verbetering hebben.ondanks upgrade

Beste mevrouw O.,

Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het geweldig dat u zeer tevreden bent over het eten en de faciliteiten. Graag horen wij via marketing@prestonpalace.nl op welke kamer u verbleef. Wilt u daarbij ook alstublieft uw boekingsnummer vermelden?

Alvast vriendelijk bedankt voor uw moeite en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2018

Was prettig vertoeven in de algemene ruimtes de slaapkamers was aan de krappe kant. verders hebben we genoten. alleen voor de allerkleinste was het een teleurstelling dat de beer moe was om te dansen terwijl dit wel gepland was.

Beste meneer B.,

Wat fijn dat het prettig vertoeven was en dat u heerlijk heeft genoten.

Voor de allerkleinste van uw gezelschap willen wij namens Preston en Alice de hartelijke groeten overbrengen. Wilt u alstublieft uw boekingsgegevens mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Dat sturen zij nog een klein presentje per post ;)

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 10/2018

Eenmalig bezoek. De opzet is leuk maar heeft ons niet bijzonder verrast. Kwaliteit eten is vrij simpel

Beste familie M.

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Wanneer u daar behoefte aan heeft, mag u uw opmerking over de kwaliteit van het eten toelichten via marketing@prestonpalace.nl.
Wij zijn erg benieuwd naar suggesties.

Date of experience: 10/2018

Super genoten en voor herhaling vatbaar

Date of experience: 10/2018

Alles o.k. alleen misten we erg de cava en of prosecco!!, vooral voor onze Belgische familie! Hoort er wel bij!

Date of experience: 10/2018

Geweldige accomadatie voor de heeeeeeeeele familie.super naar ons zin gehad.het was onze zevende keer.dus wisten we wat we konden verwachten.prachtige aankomst in vernieuwde hal.mooi visitekaartje.vonden het Dit jaar wel erg druk met dag gasten voor co en en Sander en de band van ZONDAG NAAM vergeten!!!!

Beste familie Van den B.,

Hartelijk dank voor uw zevende bezoek (!) en voor uw mooie review.
Wat fijn dat de 'heeeeeeeele' familie heeft genoten. Fantastisch!

Wij nemen uw tip en tops mee en zien u graag terug in Preston Palace!

Date of experience: 10/2018

Bei der Kirmes muss man lange warten auf Tassenkarussell, denn es wird nur ein einzelnes Karussell betrieben. Wo wir schon früher zwei mal bei Preston Palace waren, es war so nicht.

Liebe Familie aus M.,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wie schön, dass du schon einmal bei uns warst und dass du es wieder genossen hast.
Wir werden Ihre Bemerkung über den Kirmes in unsere Diskussion aufnehmen und wir würden uns freuen, Sie bald in Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 10/2018

Algemeen zeer goed. We hebben leuke midweek gehad met genoeg te doen voor jong en oud.

Date of experience: 10/2018

Komen zeer zeker terug want het was super.

Beste mevrouw Van B.,

Wij vinden het super dat u heerlijk heeft genoten en kijken uit naar uw volgende bezoek!

Hartelijk dank voor uw mooie review en graag tot ziens in Preston Palace!