Die is goed

Gezellig en comfortabel

Date of experience: 10/2018

Het was erg leuk alleen vinden we de tijd dat de kermis open gaat te laat. De kinderen waren iets teleurgesteld. Ook heeft mijn man (brandweerman ) meerdere dingen gezien die zeker anders/beter kunnen. Eén daarvan is een rek oid voor het slaapkamerraam . Aangezien er flink genuttigd word door uw bezoekers, kunnen daar ongelukken van komen , je ligt zo beneden!! Ook het balkon is een risico. Dat gevaar zou je niet moeten /willen lopen toch? Verder hebben we genoten van ons verblijf . Mijn moeder zei gisteren nog ;als ik had geweten dat het zo leuk was ,had ik nog een nacht geboekt. Leuk he. Ik wil het personeel bedanken en vooral de schoonmaaksters. Groetjes Debbie Mensinga

Beste mevrouw Mensinga,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij waarderen uw punten van kritiek, echter hebben wij geregeld verschillende controles door o.a. de brandweer over de veiligheid in ons hotel. Daarnaast zijn wij een all-inclusive hotel waarbij wij alles aanbieden, u bent echter zelf verantwoordelijk voor grenzen in alcoholgebruik. Uiteraard hopen wij dat er nooit ongelukken komen dus wij zullen uw punten bij de volgende controleronde ook meenemen.
We zien u graag weer een volgende keer in Preston Palace!

goed alleen slapen aan de voorkant ingang boven restaurant gang 12
1207 geen succes twee keer die gang geslapen er wordt tot in de nacht buiten bij de voordeur gerookt en veel luidruchtig gepraat tot zeker 02.00 uur toen kwam pas de bewaking in actie en s morgens
vroeg 7.00 uur buiten voor het restaurant koffie en roken onder het slaapkamer raam geen gang 12 meer verder als je een verleng neemt tot 18.00 uur is er s middags tot 16.00 uur niets te eten
inde verschillende eet gelegenheden werdt slecht afgeruimd personeel bij moeten roepen omdat alle tafels vol stonden met afwas

Beste heer/mevrouw Schepers,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling.
Heeft u uw ongenoegen over de kamer direct bij onze hotelreceptie gemeld? Wij hadden het graag direct voor u opgelost zodat u kon genieten van een fijne nachtrust.
Wat betreft het eten bij de verlenging: u kunt genieten van het lunchbuffet tot 14:00 uur, daarna hebben wij een soep- en saladebuffet in het uitgaanscentrum, kunt u altijd terecht in onze koffiecorner voor een heerlijk gebakje of een luxe koek, u kunt gebruik maken van de lekkernijen in het zwemparadijs en de indoor-kermis en soms zijn er nog extra buffetten geopend in het uitgaanscentrum. Wanneer u hier de volgende keer meer duidelijkheid in wilt adviseer ik u om mijn collega's te vragen, zij kunnen u alle mogelijkheden laten zien zodat u nog gebruik kunt maken van uw verlenging.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 10/2018

Prima hopelijk snel tot een volgende keer

We hebben echt 2 heerlijke dagen gehad en zou het een ieder aanraden

Super hotel

Bedankt voor uw mooie beoordeling Yelka!
Graag tot de volgende keer in Preston Palace.

Alone
80+ years

Heb erg genoten van de Body Wrap en het waren weer 2 heerlijke dagen

80+ years
Date of experience: 10/2018

Zoals gewoonlijk erg goed. Wij komen hier dan ook al jarenlang diverse keren per jaar.
Tot onze verrassing kregen we een diner in de bistro aangeboden, erg leuk, maar dat kon ons helaas minder bekoren. Wij vinden het eten bij het zelfbedieningsbuffet veel en veel beter.

Date of experience: 10/2018

Het bezoek aan P.P. voelde weer als thuiskomen. We genoten weer van de heerlijke buffetten bij ontbijt, lunch en diner, wat een enorme keuze !!! In P.P. hoef je je niet te vervelen met de bowling, midgetgolf, het schitterende zwembad, film, kermis en ander entertainment. ALLE medewerkers bedankt voor hun goede zorgen , wij komen graag nog vele malen terug.

Beste heer/mevrouw Göbel,

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
Uw lieve complimenten doen ons heel goed.
Graag tot de volgende keer in Preston Palace.