Date of experience: 10/2018

Genoten, wel vind ik dat je de sleutel van de kamer afgeeft je er direct uit moet wat jammer zeker gezien er een lange terug reis is.

Beste heer/mevrouw Withagen,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaring.
U kunt een verlenging bijboeken waardoor u tot 14:00 of 18:00 uur kunt genieten van alle faciliteiten in ons uitgaanscentrum. Wellicht is dit een idee voor uw volgende verblijf.

Renske
Date of experience: 10/2018

Het was er zeer warm. Airco leek niet te werken. Nergens een rookvrije buitenruimte.

Date of experience: 10/2018

Kei gezellig en super mooi

Date of experience: 10/2018

Zeer prettig om even te resetten. Er even helemaal tussenuit en geen enkele zorg over eten, drinken of wat te doen.

80+ years

Bijzonder goed en duidelijk

Date of experience: 10/2018

Heel fijn gehad. Heb alleen een opmerking over de bioscoop. Wij hadden gereserveerd voor de film van half acht met onze twee dochters van nog geen 16. Zij mochten de film niet zien. Er was geen aanbod voor de leeftijd van 13,14 jaar. Erg jammer. Ikvind dat de ouders zelf kunnen bepalen of hun kinderen een film van 16 kunnen/mogen zien

Date of experience: 10/2018

Fijne, leuke en gezellige dagen gehad. Eten en drinken was top.
Tino martin trad op, maar het was in de zaal niet uit te houden zo warm en het geluid was echt heel slecht. Iedereen liep de zaal uit. Was echt zonde. Faciliteiten verder super. De classic kamers, bedden wat klein, geen airco. Voor de rest prima.

Date of experience: 10/2018

Het geheel gezien, was een leuk verblijf.

De barretjes waren leuk voor 5 minuten. De muziek daar was eentonig (geen goede dj's), dus daar waren we snel uitgekeken.

We vonden de livemuziek gezellig. In deze zaal was er weinig bezoek en de sfeer was erg doods, dus hebben we zelf het "feestje" zelf moeten maken.

Beste mevrouw Klok,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaring.
U verbleef in een van onze Economy kamers. Voor de volgende keer adviseer ik u om te kiezen voor een Classic of Royal kamer, deze zijn gerenoveerd en een stuk moderner dan de Economy kamer. Wanneer u iets mist op de kamer, zoals een föhn, kunt u altijd bij de hotelreceptie terecht. Zij zullen kijken wat ze voor u kunnen betekenen.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske

Really liked our stay!

Date of experience: 10/2018

Alles zag er netjes en verzorgd uit we hebben zeer genoten