Een prettige ervaring

Date of experience: 10/2018

Voor herhaling vatbaar, komen zeker nog een keer

Date of experience: 10/2018

In principe goed, behalve de hoofdgerechten in het restaurant en sávonds was de muziek veel te hard.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling!
Wij hebben een breed assortiment aan gerechten bij ons buffet in restaurant Ribbleton. U heeft de keuze uit verschillende gerechten en u kunt gebruik maken van onze live-cooking waar u zelf kunt aangeven hoe u uw eten bereid wilt hebben. Heeft u hier ook gebruik van gemaakt?
Ik adviseer u de volgende keer direct een melding te maken bij onze collega's van het restaurant zodat zij direct iets voor u kunnen maken zodat u daar van kunt genieten.

Renske
Date of experience: 09/2018

Good but the only drawback was that, they didn’t provided me a birthday cake, even on mailing them prior to 2-3 days of my reservation. Kindly make this facility available too.

Date of experience: 10/2018

ik maak zelf wel uit hoeveel en wat ik schrijf, dus nu niks

Date of experience: 10/2018

Boven verwachting prima eten soms zelfs overvloedig vriendelijk én behulpzame medewerkers

Date of experience: 10/2018

Das war für uns der schönste Familienurlaub den wir bis jetzt hatten und wir werden auf alle Fälle nochmal wieder kommen.
Ich hatte vorher natürlich auch die Bewertungen von Ihrem Hotel gelesen und muss sagen das ich es im nachhinein ziemlich schade finde was negatives über Ihr Hotel geschieben wird ab und zu....
Es gibt für mich und meine Familie nichts was uns negativ aufgefallen ist .Ich würde Ihnen sogar noch einen Stern mehr geben.

Date of experience: 10/2018

wij hebben het fantastisch naar ons zin gehad, wij hadden wat te vieren nl. 50 jaar getrouwd. wij zijn 4 nachten geweest en waren rond de 2000 euro kwijt. als je dat door 4 deelt ben je per persoon 500 gulden kwijt, dat vinden wij wel heel prijzig. je kan niet meer eten en drinken dat je op kan.

Date of experience: 10/2018

Average. Kinda sad the most of the bars where closed and that the wok was closed.

Thank you for leaving your review mr. Koch!
We'd like to see you again in Preston Palace!

Greetings,
Renske