Date of experience: 10/2018

Bij de bars mag meer ervaren personeel staan. Die om kunnen gaan met mensen die dronken worden. Het zou fijn zijn dat er duidelijker vermeld wordt met bordjes bijvoorbeeld in de eetzalen wanneer ze open en dicht gaan.

Date of experience: 10/2018

Prima. 1 nacht is erg kort om van alle faciliteiten optimaal gebruik van te maken. Beter aankomst vanaf 13:00 uur en vertrek 11:30 uur

Hartelijk dank voor het delen van uw mooie beoordeling meneer/mevrouw Snoeren!
Voor de volgende keer adviseer ik u om een vroege aankomst of verlenging bij te boeken zodat u langer van de faciliteiten gebruik kunt maken (u dient dan wel uw hotelkamer om 11:00 uur te verlaten).
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 09/2018

Gutes Preis-Leistungsverhältnis

Date of experience: 10/2018

Heel gezellig! Het zou fijn zijn als er nog iets meer rekening gehouden kan worden met glutenvrij.

Date of experience: 10/2018

We waren met zessen voor ons 35-jarig huwelijk. Wij , onze kinderen en aanhang hebben genoten.

Date of experience: 10/2018

Ik had een cadeaubon gewonnen met een Facebook actie. Wat een geweldige prijs om te winnen!! Afgelopen weekend was het dan zo ver en konden we samen een aantal dagen vertoeven bij preston palace. Wat een heerlijke rustige en relaxte sfeer, eten en drinken was makkelijk toegankelijk en in overvloed verkrijgbaar. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Omgeving gaf een opgeruimde indruk, nergens rommel of iets dergelijks.
Overall experience: heel goed bevallen en voor herhaling vatbaar!

Nogmaals van gefeliciteerd met het winnen van de Facebookactie Claudia!
Daarnaast bedankt voor het delen van de mooie beoordeling.

Date of experience: 10/2018

zeer goed en voor herhaling vatbaar, kom maar met een goede aanbieding zou ik zeggen dan komen we met het hele bedrijf!

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling meneer/mevrouw Been!
Leuk om te lezen dat u de volgende keer met het hele bedrijf wilt komen. Mag mijn collega cq partyplanner zou graag (vrijblijvend) contact met u opnemen om de mogelijkheden van een personeelsfeest met eventuele overnachting te bespreken. Zou u uw contactgegevens willen mailen naar party@prestonpalace.nl?

Date of experience: 10/2018

Een geslaagde vakantie. Zal zeker nog terug komen en andere mensen dit hotel aanraden.

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling mevrouw van Dinther!
De volgende keer adviseer ik u om uw feedbackpunten direct aan onze hotelreceptie te melden, zodat wij kunnen kijken of we er direct iets aan kunnen doen.
Fijn om te lezen dat u verder een fijn verblijf heeft gehad.

Date of experience: 10/2018

Nooit meer naar preston palace is het geld totaal niet waard!

Beste Debbie,

Wij zouden graag persoonlijk met u in contact komen om uw ervaringen te bespreken.
Mogen wij uw boekingsnummer en contactgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?
Alvast bedankt voor de moeite.

Vsyo bile xorosho,

Thank you for sharing your review!
We hope to see you again in Preston Palace.

Sincerely,