Date of experience: 10/2018

Precies zoals verwacht ik heb het onwijs naar mijn zin gehad samen met mijn vriend ! Enigste minpunt, late uitcheck geboekt tot 2 uur maar moesten alsnog 11 uur van de kamer. Zou beter zijn als je dan tot 2 uur gebruik van de kamer kunt maken. Verder top !

Date of experience: 10/2018

Het is zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. Personeel was erg gastvriendelijk.

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling meneer/mevrouw!
Ik ga uw opmerking over de (bad)kamer doorsturen naar de desbetreffende afdeling.

goed gevoel aan overgehouden

Date of experience: 09/2018

Vond jammer bv dat ik eigenlijk voor reserveringen moest betalen omdat ik belde maar via site kun je dat niet mindervaliden kamer boeken zeggen wat er wel of niet in moet naar mailtje er naar toe wel eraf gehaald maar dat zou eigenlijk gewoon gelijk moeten want als via site kon deed ik dst

Beste heer/mevrouw Rutten,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
Wanneer u online een boeking maakt, en vervolgens telefonisch contact opneemt met onze afdeling reserveringen kunnen zij uw boeking omzetten naar een mindervalide kamer. Zo heeft u geen boekingskosten en kunt u alsnog gebruik maken van de mindervalidekamer (indien beschikbaar!).
Wat betreft de zwembandjes: veiligheid staat voorop in ons zwemparadijs en wij gaan er dan ook vanuit dat ouders/verzorgers zelf de verantwoordelijkheid nemen om aan bandjes voor de kinderen te denken wanneer zij geen zwemdiploma's hebben. Desondanks zal ik uw opmerking meenemen in onze werkbespreking om te kijken of we dit duidelijker kunnen maken.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 09/2018

Fijn verblijf gehad,vriendelijk personeel preston is mooi verbouwd.

Date of experience: 10/2018

Hele fijne vakantie gehad. We komen volgend jaar weer terug.

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling mevrouw Landsman!
Fijn om te lezen dat u een fijne vakantie heeft gehad en dat u komend jaar weer terug komt.
Graag tot dan!

Date of experience: 10/2018

Es entsprach unseren Ansprüchen . Das Essen war lecker . Leider gibt es auf der Kirmes kaum Karussells für Kleinkinder

Date of experience: 10/2018

Prima maar meer voor een clubje dan voor een paar alleen

80+ years
Date of experience: 10/2018

Een fantastische vakantie ,wij komen hier al voor de derde keer met mijn moeder van 86 jaar en voor haar is dit lekker rustig met toch genoeg te doen ,alleen een opmerking ze neemt altijd een koekje bij de koffie maar de koeken die er liggen zijn te groot ,voor al na het ontbijt ,misschien een plato met kleine koekjes zodat ze toch haar koekje bij de koffie kan nemen

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie uitgebreide beoordeling!
Wat betreft de koekjes: u mag áltijd onze collega's aanspreken voor uw wensen. Zij zullen direct voor uw moeder op zoek gaan naar een kleiner koekje zodat zij ook kan geniet van haar all-inclusive verblijf!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 10/2018

Allgemein waren wir super zu Frieden und haben schon Freunden und Bekannten davon berichtet und weiterempfohlen

Sehr geehrter Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.
Wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace wieder zu sehen!