Date of experience: 10/2018

Mich und meine Familie haben Security leute gestört und genervt , die Security waren sehr aggressiv und unfreundlich

Erg plezierig

Date of experience: 10/2018

Wij hadden als groep 10 classic kamers geboekt op begane grond, echter de 4 persoonskamer zat op de eerste verdieping, wilde wij niet, maar de niet gerenoveerde kamer op begane grond kon niet worden aangeboden omdat deze bezet was terwijl wij ruimschoots van tevoren hadden besteld. Wel hebben wij de essentiekosten terug gehad maar dat is niet wat wij wilde. Net als bij ons vorige bezoek was het ophalen van gebruikt servies in het Ribbelton restaurant matig waardoor ondanks het opstapelen van borden op tafel deze behoorlijk in de weg stonden. Dit heb ik de vorige keer ook al aangegeven.

Beste heer/mevrouw de Gruijter,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
Ik begreep van mijn collega dat u een essentie heeft betaald om de 1- en 2persoons kamers op de begaande grond te hebben. Helaas hebben wij geen 4 persoonskamers op de begaande grond, dus daar konden wij helaas niets anders aan doen dan u alle essentiekosten terug te geven. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Heeft u het personeel in restaurant Ribbleton ter plekke aangesproken over het opruimen van de borden. Ik kan mij voorstellen dat personeel u niet wilt storen tijdens uw maaltijd. Ik adviseer u de volgende keer een van mijn collega's aan te spreken, zij zullen met liefde uw tafel afruimen zodat u weer meer ruimte heeft.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 10/2018

Zoals alle voorgaande keren wederom zeer goed ervaren.
Voor de eerste keer ons arrangement verlengd tot 18.00 uur. Dit is niet helemaal goed bevallen i.v.m. de minimale tijd die je dan hebt om nog gebruik te maken van het diner. Het was voor ons om uit te proberen, maar voor de extra € 20,- p/p tussen 14.00 uur en 18.00 uur waarin wij alleen nog een kop koffie nuttigen, zullen wij deze verlenging niet nogmaals boeken.
Suggestie: het diner een half uurtje eerder of de verlenging tot 18.30 uur zodat je even rustig kunt eten.

Beste heer/mevrouw Groeneveld,

Bedankt voor uw bezoek aan Preston Palace en het delen van uw ervaring.
Wij gaan uw opmerking over de verlenging meenemen in onze werkbespreking. Uiteraard kunt u tussen 14:00 en 18:00 uur nog wel gebruik maken van alle faciliteiten, kunt u genieten van het soep- en saladebuffet en een heerlijk kopje koffie met een gebakje nuttigen in onze koffiecorner.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 10/2018

Wij hadden de pech dat onze kamer aan de voorkant bij de receptie was.
Wij zijn gewend om met open raam te slapen maar dit was eigenlijk niet mogelijk door de rookplek bij de hoofdingang. Alle rook drong onze kamer binnen om het maar niet te hebben over het gerochel gehoest en het praten van de mensen die daar stonden te roken. HEEL IRRITANT. Dit was s morgens heel vroeg al tot s avonds laat. Je komt voor je rust en ontspanning maar dit viel behoorlijk tegen door die rookplek. Ons advies is om die plek te verplaatsen !

fantastish

Date of experience: 10/2018

het was heel gezellig en mooi alleen ik vind het niet ok dat alleen s’weekends alle eet gelegenheden open zijn want ik betaal volle prijs voor onbeperkt eten en dat het je doordeweeks niet dus dat vond ik dus niet ok dan moeten ze het ook niet zo duur maken of er duidelijker over zijn dat s’weekends alles open is en doordeweeks niet.

Date of experience: 10/2018

Goed op het punt van de zwembad na. Dit geldt ook op openbare plekken. Wij stellen onze privacy op prijs en komen niet naar preston palace toe om tegen ons zin in gefilmd te worden en op diverse social media kanalen te worden geplaatst. Voor de rest was alles goed in preston palace. De gastvrijheid, het eten de netheid van alle ruimtes.

Date of experience: 10/2018

Super wij komen vaat nog een keer weer.
En zou het aanbevelen bij anderen.

Alone
Date of experience: 10/2018

een heel mooi hotel en goede bediening