Date of experience: 09/2018

Prima verblijf ervaren voor onze 25 jarige bruiloft met onze 4 jongeren 18-21 jaar. We hebben ons prima vermaakt.

Beste Astrid,

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw 25 jarig jubileum! Leuk om te lezen dat u dit bij Preston Palace bent komen vieren!
Het spijt ons om te lezen dat het kettinkje niet meer te redden viel. Wij hopen op uw begrip dat wij niet onze collega's van de technische dienst kunnen terugroepen in de avond voor zulke incidenten en dat ze dus helaas in de ochtend pas beschikbaar zijn.
Wat betreft uw opmerking over het zwemparadijs: wij communiceren in onze hotelinformatie op de kamer én op de televisieschermen dat er kleedcabines in het zwembad zijn waar u zich als hotelgast kunt omkleden. Daarnaast hebben wij naast onze sauna's in het zwemparadijs ook nog een wellness met verschillende sauna's en baden (deze is toegankelijk tegen een kleine toeslag). Wellicht is dit een idee voor uw volgende verblijf, mijn collega's ter plaatse of bij het reserveren kunnen u hier meer informatie over geven.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Perfect hotel.

Date of experience: 09/2018

Erg leuk,van alles te doen . Alleen erg veel rumoer op de gangen 's avonds, kamers erg gehorig, buren hoorde je praten.

Gezellige sfeer

Date of experience: 09/2018

Overdag heel fijn, snachts slecht

Beste mevrouw Vink,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw ervaringen.
Ons systeem maakt zelf de kamerplanning waarin wij geen directe invloed hebben. Mocht u tijdens uw volgende verblijf weer geluidsoverlast hebben kunt u zich melden bij onze hotelreceptie. Zij zullen kijken wat ze voor u kunnen doen zodat u toch kunt genieten van uw nachtrust!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2018

heerlijk om even geheel te ontspannen en overal aan kunnen schuiven met een ruime tijd.

Date of experience: 09/2018

Ben heel tevreden, aleen jammer dat ik de nacht van woensdag op donderdag heel weinig heb geslapen, omdat er dicht bij de kamer een bruiloft werd gevierd, het was om 02 uur nog rumoerig op de gang.

Date of experience: 09/2018

We waren met de hele familie een weekend naar Preston Palace gekomen en voor zo'n grote groep is het hier werkelijk fantastisch!

Date of experience: 09/2018

Dit gaan we om de paar maanden doen, vaste prik

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
Leuk om te lezen dat u weer terug komt!
Graag tot dan.

Ik raad het iedereen aan wij zijn met 6 zussen geweest heerlijk genoten