Date of experience: 09/2018

Geweldige 2 nachten gehad, fantastisch eten en drinken. Enige minpunt zou zijn dat wij ons wel konden storen aan bepaalde personen (bezoekers) die leken regelrecht uit een TBS kliniek te komen e doken ook elke keer overal op !! hebben geprobeerd ons er niet aan te storen maarja dat hou je niet altijd tegen. Ook jammer was dat er weinig leeftijd genoten waren, denk dat 70% 65/70+ was.

het was leuk met de fam

Date of experience: 09/2018

Goede verzorging, vriendelijke bediening fietsenstalling mag beter misschien is het beter om de fietsen rekken uit de stalling te halen zodat je meer plaats krijgt om de fiets te stallen doordat de meeste sturen van de fietsen breed zijn gebruik je 3 plaatsen van het rek als deze weg zijn kunnen de fietsen korter bij elkaar staan

Date of experience: 09/2018

Top!! Alles was naar wens en je kon je ogen uit kijken en veel doen

Date of experience: 09/2018

Wij komen ieder jaar weer terug. Wij vinden dat alles zeer aangenaam is.

Date of experience: 09/2018

De kamer 1220 was schandalig klein er was nauwelijks bewegingsvrijheid. Aan het einde van het bed moesten we zijwaarts lopen omdat er geen ruimte was.

Beste heer/mevrouw Nijp,

Wij komen graag persoonlijk met u in contact om uw beoordeling te bespreken.
Mogen wij uw boekingsnummer en contactgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?
Alvast bedankt voor uw moeite!

Renske
Date of experience: 09/2018

Fijne verblijf gehad , genoten in het zwembad. Vooral ons zoontje van anderhalf . Er is genoeg te eten en te drinken de hele dag door!

Date of experience: 09/2018

alleen voor de drank afname service , we waren met een groot gezelschap aanwezig 16 personen, zodoende moest er wel plaats zijn. zeker voor herhaling vatbaar.

Date of experience: 09/2018

Onze ervaring hebben we als uitstekend bevonden.

Date of experience: 09/2018

Het was de 1ex en we hebben het ervaren als waanzinnig fijn. Mijn man is ernstig ziek en dit was waarschijnlijk ons laatste uitje om samen met de kinderen te doen. We hebben er mooie herinneringen gemaakt

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling mevrouw Bodbijl.
Het doet ons heel veel om te lezen dat u uw laatste uitje samen bij Preston Palace heeft doorgebracht.
We wensen u veel kracht en sterkte in de komende periode en we hopen u nog eens te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Renske