By Stefania
Date of experience: 08/2026

Wij waren erg enthousiast en benieuwd naar het hotel maar dit eindigde al vrij snel in een teleurstelling. Het is overal over het algemeen erg schoon en netjes, maar de bedden zijn erg klein en hard. Ook de kussens zijn zo vreselijk dik dat ik geen oog dichtgedaan heb.
Afgezien daarvan waren de kamers echt prima. De kinderen waren meer geinteresseert in de indoor kermis, maar ook dit was een flinke tegenvaller omdat niet alle attracties geopend waren, en wanneer mijn dochter er naar vroeg wanneer welke attractie open zou gaan werd zij compleet genegeerd en werd de poort dicht gedaan en liep het personeel weg. De gamehall zag er echt heel erg leuk uit, maar dat viel flink tegen omdat je daar ook weer uit de portomonee moet. Zo all inclusive is het dus allemaal niet. De restaurants zagen er leuk uit, maar we hebben bij aankomst en bij vertrek met ontbijt en lunch hetzelfde restaurant moeten zien omdat de andere restaurants gereserveerd moeten worden voor aankomst. Hiervan waren wij niet op de hoogte. Alles zat dus vol en wij hadden erg beperkte keuze. Het eten in het buffet restaurant was prima, erg uitgebreid maar niet uitnodigend als je daar voor je verblijf 3x moet eten.
Entertainment was op zich wel leuk alleen heeft niemand binnen preston palace begrepen dat bij het aanschaffen van een aquarium dit echt niet in dezelfde ruimte zou moeten als het entertainment gedeelte met luide speakers en trillingen - diep en diep triest.

Het zwembad zag er erg mooi uit, ook daar kon je alleen maar gratis frisdrank krijgen uit de postmix maar de rest moest je weer voor betalen.

Al met al een leuk concept, als er ook werkelijk gegeven zou worden wat beloofd word. Het all inclusive gedeelte.

Wij hoeven hier in ieder geval nooit meer naartoe en raden dit ook niemand aan.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uit uw uitgebreide toelichting dat u verschillende onderdelen van uw verblijf anders heeft ervaren dan u vooraf had verwacht.

Heeft u uw bevindingen ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 08/2026

geweldig voor herhaling vatbaar. met korting uiteraard

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te lezen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is en dat u zo tevreden bent over onder andere de kamer, het ontbijt en ons subtropisch zwemparadijs. Ook bedanken wij u voor uw persoonlijke bevindingen en tips.

Date of experience: 08/2026

Een heel mooi verzorgt en gezellig hotel lekker eten en drinken en de sfeer is heel gezellig wij komen binnen kort weer bij jullie

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn dat u zo heeft genoten van de gezellige sfeer, het lekkere eten en drinken en onze service. Extra leuk om te lezen dat u binnenkort alweer bij ons terugkomt!

By Paul Van Der Minne
Alone

Zoals altijd geweldig genoten

Beste meneer van der M,

Fijn dat jullie, zoals altijd, weer zo hebben genoten. Bedankt voor jullie mooie 100% review en het vertrouwen om steeds weer bij ons terug te komen. Heel graag tot de volgende keer!

By Mimi
Date of experience: 08/2026

Super relaxed en heel erg fijne sfeer

Beste mevrouw/meneer,

Bedankt voor de mooie 93%review! Heel leuk om te horen dat je de sfeer zo relaxed en prettig hebt ervaren.
Hopelijk zien we je snel weer terug. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 08/2026

Leuk en gezellig alleen weinig informatie over de activiteiten, dat was even zoeken op de plattegrond.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u uw verblijf als leuk en gezellig heeft ervaren. Ook zijn we blij met uw positieve woorden over de schone kamer, het uitgebreide ontbijt en ons subtropisch zwemparadijs. Bedankt ook voor uw tips, deze nemen wij graag mee in onze evaluatie.

By Jos
80+ years
Date of experience: 08/2026

Heel leuk maar toch enkele opmerkingen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn dat u zo positief terugkijkt op uw verblijf en onder andere de kamer, het diner, ontbijt en zwemparadijs met mooie scores beoordeelt. Hartelijk dank ook voor uw opmerkingen en suggesties, deze nemen wij graag mee in onze evaluatie.

By Jos
Date of experience: 08/2026

We moesten erg wennen aan het kolossale. Drukte,rumoer en harde geluid van de show

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te zien dat u verschillende onderdelen van uw verblijf positief heeft beoordeeld. We kunnen ons voorstellen dat de levendige sfeer tijdens een vakantieperiode anders kan worden ervaren dan verwacht. Hartelijk dank dat u uw persoonlijke ervaring met ons heeft gedeeld.

Date of experience: 08/2026

Gutes Hotel für einen kurzen Aufenthalt. Mehr aber auch nicht.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es freut uns zu lesen, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt insgesamt zufrieden waren und verschiedene Bereiche positiv bewertet haben. Herzlichen Dank auch für Ihr wertvolles Feedback, das wir gerne in unsere Auswertung einbeziehen.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

By Corry van Haren
Date of experience: 08/2026

Heel leuk verblijf gehad.

Beste,

Bedankt voor de mooie 97%-review!
Heel leuk om te horen dat het verblijf heel leuk was!
Hopelijk zien we je snel weer terug. Heel graag tot ziens!