By J.E.M. de Ruijter
Reviewed: 4 weeks ago (10/02/2026)
Date of experience: 02/2026

wij hebben heerlijke ontspannen dagen beleefd .
Het personeel was overal heel vriendelijk.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 93%.

By Nora
Reviewed: 4 weeks ago (10/02/2026)

Hartstikke fijn en leuk

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u uw verblijf als hartstikke fijn en leuk heeft ervaren en zo tevreden was over de kamer, de hygiëne, de service en het ontbijt. Dat zijn mooie complimenten voor ons team.

Fijn om te horen dat u heerlijk heeft gegeten in Midtown. Uw opmerking over de royale portie van de caesar salade begrijpen wij goed , soms is iets zó lekker dat het bijna te veel is. Dank dat u dit met ons deelt.

Wij hopen dat u met een goed gevoel terugkijkt op uw verblijf en u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 02/2026

Nette kamer, helaas dat de afvoer slecht wegliep. Doorspoelen toilet ging niet vlekkeloos en met het douchen kwam het putdeksel omhoog en stond je bijna tot je enkels in het water.
Het diner was echt niet lekker. Het rook al aangebrand in het restaurant bij het keukengedeelte, maar het eten was ook echt niet lekker. Mijn dochter had bevroren carpaccio, biefstuk wat nergens naar smaakte en onvriendelijk personeel achter de bar. Nee absoluut geen aanrader.
Echter s’avonds in de bar / cafeetje dat was top. Een goede zanger en fijne barman (nen).
Het ontbijt was ook goed.
Daarnaast is er heel veel te doen voor iedereen.

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide ervaring. Fijn om te lezen dat u de kamer netjes vond, heeft genoten van het ontbijt, de bar in de avond en het entertainment, en dat er voor iedereen veel te doen is binnen ons resort.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat u technische ongemakken heeft ervaren in de badkamer en dat het diner niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ook uw opmerkingen over de kwaliteit van het eten en de beleving in het restaurant nemen wij serieus. Heeft u deze punten tijdens uw verblijf direct gemeld, zodat wij ter plaatse hebben kunnen kijken naar een mogelijke vlotte oplossing?

Mocht dit niet het geval zijn geweest, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw ervaring zorgvuldig kunnen bespreken.

Date of experience: 02/2026

Het was zeer relaxed en wel voor herhaling.... e hadden een luxe kamer behalve de wcbril had een softclosebril moeten wezen.....kamernr 1329..... voor de rest was het superrrr. Het eten en drinken was goed,en het zwembad was ook heeerlijk we hadden alleen een probleem met het polsbandje die werkte niet echt goed .

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo’n ontspannen verblijf heeft gehad en dat u heeft genoten van de luxe kamer, het eten en drinken en het subtropische zwemparadijs. Ook uw complimenten over de rust en de stoomcabine doen ons goed. Uw opmerkingen over de wc-bril en het polsbandje nemen wij mee in onze evaluatie, zodat wij onze service waar mogelijk verder kunnen verbeteren.

Heel graag tot een volgende keer bij Preston Palace!

Date of experience: 02/2026

Super leuk all inclusief hotel

Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u ons all-inclusive hotel als super leuk heeft ervaren en zo tevreden was over de vriendelijkheid van onze medewerkers, de hygiëne, het ontbijt en het subtropische zwemparadijs. Ook leuk om te horen dat de app als handig is ervaren.

Dank ook voor het delen van uw aandachtspunten over het bed en het diner. Wij begrijpen dat comfort en variatie belangrijk zijn en stellen het op prijs dat u deze opmerkingen met ons deelt.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een fijn en ontspannen verblijf.

Date of experience: 02/2026

Super leuke dag gehad en schonekamers

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 80%.

By Overmeer
Date of experience: 02/2026

Lekkere dagen gehad. Voor herhaling vatbaar, alleen zwemwater was minder warm.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 93%.

Business
Date of experience: 02/2026

gezellig alleen jammer dat er in de pub geen Guinness was

Dank u wel voor het uitgebreid invullen van de vragenlijst en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van Midtown en dat ook het subtropische zwemparadijs voor u een echt hoogtepunt was. Dat nemen wij graag als mooie complimenten mee.

Daarnaast begrijpen wij dat u bij een aantal onderdelen een andere beleving heeft gehad, zoals bij de prijs kwaliteitverhouding, het comfort van de kamer en enkele praktische zaken. Ook uw suggesties rondom het aanbod in de cafés en de functionaliteiten van de app nemen wij mee als waardevolle feedback. Goed om te horen dat het ontbijt voor u voldeed aan wat u ervan verwachtte.

Dank dat u de tijd heeft genomen om uw persoonlijke indrukken zo uitgebreid met ons te delen. Dat stellen wij zeer op prijs. Hopelijk mogen wij u binnenkort weer verwelkomen.

By Loed Verhagen
Date of experience: 02/2026

Zeer gastvrij en prima geregeld
Eten van goede kwaliteit
Super genoten

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 90%.

By De zeeuw

Het was fantastisch✔️

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf, de kamer, het eten en onze faciliteiten. Ook leuk om te horen dat de app als handig is ervaren. Uw begripvolle opmerking over de regels in het subtropische zwemparadijs nemen wij zeker mee; veiligheid staat voorop, maar we begrijpen heel goed dat dit voor kinderen soms jammer kan zijn. Hopelijk mogen wij u en uw gezin snel weer verwelkomen!