Date of experience: 08/2025

Erg tegenvallend. Het was totaal niet iets wat wij hadden verwacht.

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen nemen wij serieus. Dat is uiteraard niet de beleving die wij onze gasten willen bieden. Mogen wij u vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dan nemen wij dit graag met u door.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Serena
Date of experience: 08/2025

Sfeer is goed de activiteiten heel leuk alleen tip bij de bowling een reseveersysteem doen want nu was het heel lang wachten om te kunnen bowlen het buffet eten in ribbelton was matig geen variatie biefstuk was taai de zalm en lekkerbek was te hard

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw tips en ervaringen. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de sfeer, de activiteiten, uw kamer en het ontbijt. Uw suggestie voor een reserveringssysteem bij de bowling en uw opmerkingen over het dinerbuffet nemen wij mee in onze interne evaluaties. We blijven ons graag verbeteren om iedereen een zo prettig mogelijk verblijf te bieden.

By Jermine Laurijssen
Date of experience: 08/2025

Soms onbeheersbaar druk. Als het hotel is volgeboekt is het niet slim ook gasten van buitenaf toegang tot zwembad/kermis te geven. Door deze drukte heeft de hotelgast een mindere ervaring.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u tevreden was over de kamer, het ontbijt en de service. Tegelijkertijd waarderen we uw eerlijke feedback over de drukte in het resort en de impact daarvan op uw verblijf. Uw opmerkingen nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken met het oog op verbetering van onze gastbeleving.

By Rico
Date of experience: 08/2025

Leuk! Had er veel over gehoord en jaa voor herhaling vatbaar

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 08/2025

Goed. Er is genoeg te doen.

Alone
Date of experience: 08/2025

Niet goed. Niet vertrouwelijk omgegaan met mijn gegevens en onveilig gevoel gehad op jullie locatie. Weinig privacy.

Wat spijtig om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw melding over het gevoel van onveiligheid en het gebrek aan privacy nemen wij zeer serieus. Wij streven ernaar dat al onze gasten zich welkom en veilig voelen, en zullen uw feedback intern bespreken om te kijken waar verbetering mogelijk is.

By Anja
Reviewed: 10 months ago (23/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Perfect, genoten van de eerste seconde tot de laatste

By Bittner
Reviewed: 10 months ago (23/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Ein wirklich gelungendes Konzept. Auch wenn es ein paar Negative Punkte gab, würden wir hier auf jeden Fall nochmals buchen. Zimmer haben Jugendherberge Style. Auch die Sauberkeit ließ im Zimmer ein wenig zu wünschen übrig. (z.B. dickes langes schwarzes Haar auf dem Kopfkissen, Starker verkalkter dreckiger Duschwannenrand) Durch die Mitnahmemöglichkeit der Getränke und Speisen aufs Zimmer, sieht demnach auch der Teppich im Hotelbereich aus. Dieser wirkt eher unappettitlich. Gesamter Hotelbereich ist sehr dunkel, wo sich jedoch die Augen schnell dran gewöhnen. Leider wirkt das Hotel auch an sich sehr unaufgeräumt, was aber leider an den Hotelgästen liegt, die Ihren Müll und das Geschirr überall einfach stehen und liegen lassen. Hier kommen oft die Mitarbeiter leider nicht hinterher. Schön wäre eine Übersicht der möglichen Getränke. Hier wusste man leider nicht, welche es überhaupt gibt. Sehr gut ist jedoch die Umsetzung der Verleihung von Minigolf, Bowling und Billiard. Trotz sehr großer Auslastung war alles schnell nutzbar. Auch das Speisenangebot war echt super. Alles in allem waren es zwei schöne Tage. Die Kids waren begeistert.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung und Ihr ehrliches Feedback. Es freut uns sehr, dass Sie und Ihre Kinder trotz einiger Punkte, die nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben, schöne Tage bei uns verbringen konnten und besonders unser umfangreiches Freizeit- und Essensangebot genossen haben. Ihre Hinweise nehmen wir selbstverständlich in unsere internen Besprechungen mit auf.

Wir würden uns freuen, Sie und Ihre Familie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

By Lucas
Reviewed: 11 months ago (22/08/2025)

Lekker, goed vermaakt, ontspannend

Beste meneer L.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zich goed heeft vermaakt en ontspannen heeft kunnen genieten van uw verblijf bij ons.

Graag tot een volgende keer!

By O Emer
Reviewed: 11 months ago (22/08/2025)

Prettig leuk en gezellig

Beste heer/mevrouw E.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Fijn om te horen dat u een prettig en gezellig verblijf heeft gehad.