By Linda Flohil
Date of experience: 02/2026

Heerlijk verblijf, gelukkig niet mega druk.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van een heerlijk verblijf en dat u de rust als prettig heeft ervaren. Ook mooi om te horen dat de hygiëne, het ontbijt, de service en het subtropische zwemparadijs, met name de diversiteit en de stoomcabine, goed bij u in de smaak zijn gevallen.

Dank voor het benoemen van uw aandachtspunten rondom de prijsbeleving, de kussens en het diner. Wij stellen het zeer op prijs dat u deze met ons deelt, zodat wij blijven kijken hoe we de beleving en het comfort voor onze gasten verder kunnen verbeteren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettig verblijf.

Date of experience: 02/2026

Alles in allem sehr schön.

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung und die gute Bewertung von 80%.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in unserem Resort begrüßen zu dürfen.

Bis bald!

Het is goed bevallen!

Netjes hoe jullie de allergieën serieus hebben opgenomen, word erg gewaardeerd .

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 80%.

Geweldig!
We hadden de 2e dag pech met ongelukje in zwembad en daarna ziek op de kamer.
Hierin zijn we zeer goed geholpen met rolstoel, schoonmaak kamer en nog extra drinken op de kamer.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 100%. Vervelend te horen dat u zoveel pech heeft gehad!

Date of experience: 02/2026

Algemene ervaring was grotendeels naar verwachting

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 77%.

Date of experience: 02/2026

Overall prima ervaring m.u.v. Restaurant Italiaan en kamer.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad en zo tevreden was over de service, hygiëne, het ontbijt, het subtropische zwemparadijs en onze app.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de kamer en uw dinerervaring in het Italiaanse restaurant niet helemaal aan uw verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen dat comfort en kwaliteit hierin belangrijk zijn en waarderen het dat u deze punten met ons heeft gedeeld.

Wij hopen dat u desondanks met een goed gevoel terugkijkt op uw verblijf en u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Vries
Date of experience: 02/2026

Kei goed gezellig en mooi

Hartelijk dank voor uw leuke en positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u het verblijf als gezellig en mooi heeft ervaren en dat u zo tevreden was over de kamer, de service, het eten en het subtropische zwemparadijs. Ook leuk dat de app in de smaak viel.

Dank voor het delen van uw tip, dit nemen wij mee. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen voor een nieuw gezellig verblijf. Tot ziens!

Date of experience: 02/2026

Geweldig. Zoals alle keren hiervoor.
De binnentuin erbij getrokken is super mooi geworden.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 97%.

Date of experience: 02/2026

Super verblijf! Paar kanttekeningen...
1. 'S avonds was entertainment waardeloos, veel te harde muziek.
2. Jammer dat er nu toegestaan wordt dat de mensen in badkleding door het hele hotel lopen naar het zwembad (vroeger mocht dit niet)

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en fijn om te lezen dat u uw verblijf als super heeft ervaren. Mooi dat u zo positief bent over de service, het comfort van de bedden, het ontbijt en de ruime keuze bij het diner in zowel Ribbleton als Midtown. Ook prettig om te horen dat het subtropische zwemparadijs en onze app goed zijn bevallen.

Daarnaast nemen wij uw persoonlijke aandachtspunten mee, zoals uw beleving van het avondentertainment, de sfeer in de avonduren en uw indrukken rondom het gebruik van badkleding in het hotel. Ook uw gevoel bij de prijsstelling en de ervaring in de badkamer noteren wij als waardevolle feedback. Dank dat u dit zo duidelijk met ons heeft gedeeld.

Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen.

By Mikhail Aistov

Het was erg interessant.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een mooie beoordeling van 83%.