Date of experience: 05/2026

Een gezellige uitje voor iedereen.

Bedankt voor jullie leuke review!

Fijn om te horen dat het een gezellig uitje was voor jong en oud. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace!

Date of experience: 05/2026

Deze was uitstekend ,wel jammer dat je om ongeveer 20.00 geen pizza mee kunt nemen want dit moest je reserveren Dat was ons niet duidelijk.

Bedankt voor jullie mooie review en fijn om te horen dat alles verder uitstekend is bevallen!

Jammer om te lezen dat het niet helemaal duidelijk was dat pizza afhalen vooraf gereserveerd dient te worden. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en nemen jullie feedback hierin zeker mee.

Hopelijk hebben jullie alsnog volop genoten van jullie verblijf en mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen bij Preston Palace!

Date of experience: 05/2026

Was een zeer goeie ervaring

Wat ontzettend mooi om te horen dat jullie een goede ervaring bij Preston Palace hebben gehad! 😊

Bedankt voor jullie mooie review. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij Preston Palace!

Positieve ervaring rijker.
Goede kamer, veel mogelijkheden tot eten en drinken, veel te doen, ruime openingstijden.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring rijker bent en heeft genoten van de vele mogelijkheden binnen ons resort, de ruime openingstijden en de vriendelijke en behulpzame service van onze collega’s. Ook leuk om te lezen dat onze Preston Palace App goed is bevallen.

Daarnaast waarderen wij het dat u ook uw aandachtspunten met ons deelt. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluaties.

Erg leuke tijd gehad.

Wat ontzettend goed om te horen dat jullie een mooi verblijf hebben gehad! 😊

By Jeroen
Date of experience: 05/2026

Boven verwachting zeer goed!

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie verblijf boven verwachting goed was! 😊

By andré visscher

zeker voor herhaling vatbaar

Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben en dat het zeker voor herhaling vatbaar is!

Bedankt voor jullie mooie review en hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen bij Preston Palace.

Date of experience: 05/2026

Heerlijk verblijf gehad. We ging met een gevoel van wat zal het zijn heen.
Maar wat een verrassing! We hebben echt genoten. Heerlijke suite en benenden genoeg te doen. Eten drinken etc was ook prima! Ontzettend vriendelijke medewerkers.
Als we dan toch een klein kritisch puntje mogen noemen is dat het dakterras bij kamer 1309: uitzicht over bouwplaats en de geur van frietjes uit de keuken. Niet echt een terras om lekker te zitten. Nu was het bij ons regenachtig dus was het
prima zo.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat uw verblijf zo positief heeft uitgepakt en dat Preston Palace een aangename verrassing voor u was! We zijn blij dat u heeft genoten van de suite, de faciliteiten, het eten en drinken én de vriendelijke service van onze collega’s.

Ook waarderen wij het dat u uw opmerkingen over het dakterras met ons deelt. Voor een volgend verblijf mogen dit soort zaken altijd direct gemeld worden bij onze collega’s, zodat wij direct mee kunnen kijken naar een passende oplossing.

Date of experience: 05/2026

Niet slecht, maar kon veel beter

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw bevindingen met ons te delen. Jammer om te lezen dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluaties.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kamer, de hygiëne, het subtropische zwemparadijs en onze Preston Palace App. Wij hopen dat u daarnaast ook heeft kunnen genieten van alle andere faciliteiten binnen ons resort.

Date of experience: 05/2026

We hebben het fantastisch gehad

Wat leuk om te horen dat jullie het fantastisch hebben gehad!