By Guijt
Date of experience: 03/2026

Leuk weekend weg met het gezin

Beste heer/mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 80%! Fijn om te lezen dat u een leuk weekend met uw gezin heeft gehad.

We hopen u en uw gezin binnenkort weer te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Gezellig, ontspannen.

Beste heer / mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 97%! Fijn om te lezen dat u het gezellig en ontspannen heeft gehad.

We hopen u en uw gezin binnenkort weer te mogen verwelkomen in Preston Palace!

By Aria

Het was weer heerlijk
Wij komen al een paar jaar achterelkaar
Het enige wat ik wel anders zou willen zien is wat meer variatie in de snack corner dit is echt al een paar jaar het zelfde

Beste heer / mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93%! Wat fijn om te lezen dat u weer heerlijk heeft genoten en dat u al meerdere jaren bij ons terugkomt.

We waarderen uw suggestie over de snackcorner en nemen dit mee ter overweging.

We kijken ernaar uit u bij een volgend verblijf weer te mogen verwelkomen in Preston Palace. Heel graag tot ziens!

By Kim

Prettig verblijf gehad

Beste mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 80%! Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad.

Heerlijk zwembad, eten etc

Beste heer / mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 80%! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van het zwembad, het eten en alles wat Preston Palace te bieden heeft.

Wij hopen u bij een volgend verblijf weer te mogen verwelkomen in Preston Palace. Graag tot ziens!

By Laura
Reviewed: 5 weeks ago (25/03/2026)

Heerlijke dagen gehad!

Beste mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 90%! Fijn om te lezen dat u heerlijke dagen bij ons heeft gehad, daar doen we het graag voor!

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Preston Palace.

By Jan
Reviewed: 5 weeks ago (25/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Leuk verblijf gehad, Goed gegeten en hele prima hotelkamer met lekkere bedden.

Beste meneer J,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% review!

Wat fijn om te horen dat u een leuk verblijf heeft gehad, genoten heeft van het eten en tevreden was over de hotelkamer en de bedden.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Sofie
Reviewed: 5 weeks ago (24/03/2026)

Is goed.
besparingstip laat de zonneschermen pas naar beneden als het buiten ongeveer 22graden is. Binnen wordt het dan lekker warm en hoeft de verwarming niet aan en ook het ophalen kan eerder Zelf kun je de gordijnen ook dicht doen als je last van de zon op je kamer hebt de verwarming kan dan ook langer uit blijven .

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 93% en voor het delen van uw handige besparingstip! Fijn om te horen dat u uw verblijf bij ons goed heeft ervaren.

We waarderen uw tips over het gebruik van zonneschermen en gordijnen zeer en nemen deze graag mee. Het is fijn dat u ook meedenkt over hoe het verblijf nog comfortabeler en energiezuiniger kan zijn.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Preston Palace!

By Hans
Reviewed: 5 weeks ago (23/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Hebben verblijf bij Preston Palace positief ervaren. Kamer was netjes, eten was prima en genoeg te doen.

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 83% en uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u uw verblijf bij Preston Palace goed heeft ervaren, de kamer netjes was, het eten prima en dat er voldoende te doen was.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

By Esther
Reviewed: 5 weeks ago (23/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Goed verblijf,eten en drinken was goed,alleen sommige barpersoneel mag vriendelijker zijn

Geachte mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad en dat eten en drinken in de smaak vielen.

We nemen uw opmerking over het barpersoneel serieus en zullen dit intern bespreken om de gastvriendelijkheid verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Preston Palace!