By Iwan Sanders
Date of experience: 08/2026

Zeer prettig! Het personeel is altijd super vriendelijk dat is uniek. Vooral in de all-in wereld. Er was genoeg entertainment en alles was schoon en operationeel. Enige minpuntje was dat ik de nacht wij de hele nacht het geluid van een soort compressor hoorden. Maar goed niet alles kan perfect zijn.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u vooral onze vriendelijke medewerkers, de sfeer, het entertainment en het eten zo positief heeft ervaren.

Wat betreft uw nachtrust: wanneer u geluidsoverlast ervaart, mag u te allen tijde contact opnemen met onze hotelreceptie. Onze collega's nemen dan ter plaatse polshoogte en kijken direct naar een passende oplossing.

By Ingrid Westerhof
Date of experience: 08/2026

Alles zeer naar wens, mooie hotelkamer, netjes en schoon. Veel te doen en lekker gegeten. Vriendelijk personeel.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat een fantastische beoordeling, hartelijk dank! Geweldig om te lezen dat alles naar wens was en dat u heeft genoten van de mooie, schone hotelkamer, het lekkere eten en de vele activiteiten. Ook uw compliment voor onze vriendelijke collega's waarderen wij enorm.

Date of experience: 08/2026

Het was echt leuk,de kinderen hadden leuk gehad.alleen bij zwemmen kwamen we racisten mensen tegen.dat was echt niet fijn.medewerkers zijn toppers

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u en de kinderen een leuk verblijf hebben gehad. Ook uw mooie compliment aan onze medewerkers stellen wij zeer op prijs!

Jammer om te lezen dat een ervaring tijdens het zwemmen een minder fijne indruk heeft achtergelaten. Heeft u dit ter plaatse bij onze collega's gemeld? Wij vernemen graag meer over wat u heeft ervaren. Mogen wij u vragen om uw toelichting, samen met uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Blinkie
Alone
Date of experience: 08/2026

Leuk,gezellig, liefdevol en herhalings vatbaar. Jullie zien mij heel gauw terug. Love you all

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat een fantastische beoordeling, hartelijk dank! Geweldig om te lezen dat u uw verblijf als leuk, gezellig en liefdevol heeft ervaren. De prachtige 10 en alle mooie complimenten over onder andere onze service, ruime kamer en het gevarieerde aanbod waarderen wij enorm. Dat u ons heel snel weer wilt bezoeken, is voor ons een geweldig compliment!

Sehr tolles Konzept
Wir hatten ein Zimmer mit Balkon
Top besonders bei den warm Wetter

Zimmer war sauber
Zwar etwas klein aber war ok

Nur im Bad stelle ich mir das im Winter kalt vor weil keine Heizung

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat u ons concept fantastisch vindt! Fijn dat u heeft genoten van uw kamer met balkon en dat ook de hygiëne en het ruime aanbod bij het ontbijt positief zijn ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de waardevolle aandachtspunten die u met ons deelt.

By S.sas

Dat kan ik met 1 woord zeggen geweldig en voor herhaling vatbaar

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Geweldig dat u zo heeft genoten en uw verblijf voor herhaling vatbaar is! Uw prachtige beoordelingen voor onze kamers, hygiëne, service, ontbijt én onze app maken ons erg blij. Ook fijn dat u zoveel van onze restaurants heeft ontdekt. Wij hopen u de volgende keer weer zo’n heerlijke ervaring te bezorgen!

By Scholten
Date of experience: 08/2026

Heel gastvrij. Goede sfeer. Mooie schone kamers. Lekker eten.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van onze gastvrijheid, de goede sfeer, de schone kamers en het lekkere eten. Daar worden wij blij van!

Alles was goed geregeld

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat alles tijdens uw verblijf goed geregeld was en dat u over het algemeen tevreden bent. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw waardevolle feedback. Deze nemen wij graag mee in onze evaluatie.

By Deborah
Reviewed: 5 weeks ago (18/08/2026)
Date of experience: 08/2026

Locatie is super. Er is veel te doen voor jong en oud. Wij hebben ons goed vermaakt. Prachtig zwembad.
Het avondeten was iets minder. Het eten bij het buffet was taai en droog.
Het ontbijt daar in tegen was uitgebreid en smaakvol.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zich goed heeft vermaakt en zo enthousiast bent over de vele activiteiten, het subtropisch zwemparadijs, het uitgebreide ontbijt en onze vriendelijke medewerkers.

Bedankt dat u daarnaast uw persoonlijke ervaring met ons deelt. Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in onze evaluatie.

By Seher
Reviewed: 5 weeks ago (18/08/2026)
Date of experience: 08/2026

Het was heel leuk kamer was erg schoon verschillend soorten eten we hebben genoten. Het Enige nadeel was dat er een aantal werknemers erg sacherijnig waren.
Kon geen lach van af helaas.
Vooral bij enzo pizza

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf en dat onder andere de kamer en het gevarieerde aanbod aan eten positief zijn bevallen.

Ook bedankt voor het delen van uw persoonlijke aandachtspunten. Deze nemen wij mee in onze evaluatie.