Date of experience: 03/2026

Wij vonden de spelletjesruimte en kermis leuk voor ons zoontje maar hotel zelf viel tegen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat uw zoontje zo heeft genoten van de spelletjesruimte en de kermis – dat maakt een verblijf extra leuk.

Tegelijkertijd vinden we het jammer dat uw algehele beleving minder positief is geweest en niet volledig heeft voldaan aan uw verwachtingen. We kunnen ons voorstellen dat dit invloed heeft gehad op uw verblijf.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of een vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen. Mocht u nog aanvullende opmerkingen of toelichting willen delen, dan ontvangen wij deze graag samen met uw boekingsnummer en kamernummer via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Theo
Date of experience: 03/2026

Redelijk tot goed. Douche afvoer verstopt.

Beste heer,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2026

Goed hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Voldoende activiteiten mogelijk en georganiseerd door het evenementen team

Beste heer, mevrouw de B,

Date of experience: 03/2026

Personal sehr nett. Zimmer waren sauber. Essen war lecker. Man kommt auf jeden Fall auf seine Kosten.

Sehr geehrte Frau L,

Vielen Dank für Ihre Bewertung von 87% und Ihre freundlichen Worte! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie unsere Zimmer sauber, das Personal freundlich und das Essen lecker fanden. Schön, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns als rundum gelungen empfunden haben.

Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Emma

Leuk, gezellig verblijf.

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 03/2026

Het was helemaal super daar, ik heb maar 1 opmerking waarom staat er geen grolsch weizzen en peroni op de tap in de bartstraat, erg jammer dan was het helemaal perfect.

By Anita Zwijgers

Geweldig, lekker even ontzorgen

Beste mevrouw,

Date of experience: 03/2026

Prima verzorgd, vriendelijk personeel, fijne kamers.

Beste heer H,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.

By Blaak.
Date of experience: 03/2026

Gewoon fijn om er te verblijven.Al heel wat keren er geweest.

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.

Date of experience: 03/2026

Wij zijn hier wel vaker geweest en het valt op dat er nu meer gezinnen met kinderen zijn dan voorheen en dat is prima. Entertainment is voldoende. Muziek is wel erg hard in sommige bars en op het Central Plein dat is jammer want dat is helemaal niet nodig, dan haken ook mensen af.