By Lily Broekhuizen
Date of experience: 10/2025

Top! Geweldige sfeer.

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.

Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 10/2025

Super gezellige familie vakantie

Beste heer H.,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.

Alone

Goed
Alleen boos dat mijn kamer niet schoongemaakt is ,en dat de schoonmakers bij de tegenover kamer behoorlijk ruzie aan het maken waren
Dit ook gemeld bij de reseptie ,want ik had ook geen schone handdoeken

Beste heer/mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw 80% tevreden ervaring.

We vinden het vervelend om te horen dat uw kamer niet was schoongemaakt en dat u overlast heeft ervaren. Wat goed dat u direct melding hiervan heeft gemaakt bij onze receptie, zo kregen wij direct de kans om dit te controleren en waar mogelijk op te lossen.

Hopelijk mogen wij u bij een volgend verblijf weer verwelkomen voor een zorgeloze ervaring. Heel graag tot ziens!

By Welly
Date of experience: 11/2025

Was leuk, mijn kinderen hebben genoten.

Beste mevrouw Welly,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een leuk verblijf heeft gehad en dat uw kinderen zo hebben genoten.

By Westhuis
80+ years

Geweldig!!!!
Echt genoten weer,komen vaker.

Beste heer,mevrouw W.,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.

By Hans
Date of experience: 11/2025

Hadden per abuis 1persoon niet geboekt. Kregen bij betaling een 2 persoons kamer. Top , wat een service

Beste heer H.,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.

By Wilbert stals
Date of experience: 11/2025

Helemaal top, we zijn er al vaker geweest en het wordt alleen maar beter, maar..... ook alleen duurder, en ik vraag me af of het voor mij als jong gezin betaalbaar blijft, ik praatte er met mensen die 55+korting kregen, en ik vraag me eigenlijk af, waarom die groep dat wel krijgt, en ik bijvoorbeeld niet, 55+ers kunnen buiten schooltijden gaan, en mensen als ik moeten ons aan vakantie, die duurder is houden, ik vind dat er wrl iets voor terugkomers gedaan moag worden

Date of experience: 11/2025

Wel gezellig maar jammer als op zondag volle bak is en de helft is dicht waar je wel voor betaald.

Hartelijk dank voor uw bezoek en uw reactie. Wat fijn om te horen dat u het gezellig heeft gehad!

Bij Preston Palace bieden we een royaal all-in concept waarbij onder andere de restaurants, het zwemparadijs, de kermis, entertainment en diverse spelfaciliteiten standaard toegankelijk zijn voor al onze gasten. Aanvullend bekijken wij dagelijks, op basis van de verwachte gastenaantallen, welke extra faciliteiten zoals barretjes geopend worden om zo een goede balans te houden tussen aanbod en beleving.

We hopen dat u alsnog volop heeft kunnen genieten van alles wat ons resort te bieden heeft en verwelkomen u graag weer bij een volgend verblijf.

By Bakker

Fijne hotel.
Makelijk die Qr code voor in te loggen

Beste heer, mevrouw B.,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.

By Pieters
Date of experience: 11/2025

hotelkamer en verzorging waren goed, het ribberton restaurant vonden wij het avond eten niet lekker, en hebben we gelukkig bij het midtown restaurant nog een tafel kunnen regelen (waar het wel goed eten was) het ontbijt was wel erg lekker. We misten wel de aparte eet tentjes in de gangen/hal wel zoals die er in 2011 wel waren, de snackcorner vonden wij niet heel bijzonder.

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw ervaring. Wat fijn dat u tevreden was over de hotelkamer, de verzorging en het ontbijt!

Jammer om te horen dat het diner in Ribbelton niet naar wens was. Gelukkig heeft u nog kunnen genieten van een smakelijke maaltijd in het Midtown restaurant. Uw opmerkingen over de snackcorner en het missen van de aparte eetgelegenheden zoals vroeger, nemen wij mee in onze evaluaties.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een aangenaam verblijf.