Goed, genoeg te doen!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn dat u aangeeft dat er genoeg te doen is en dat u onder andere tevreden bent over het comfort van de kamer, de receptie, het ontbijt en onze app.

Het is jammer dat uw verblijf op verschillende punten niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw bevindingen ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 08/2026

Was weer super ondanks de grote vakantie.
Vriendelijkheid van langlopend personeel ( uitzondering housekeeping)mag vriendelijker een goedemorgen/middag/avond is een kleine moeite wij deden het wel.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u wederom een super verblijf heeft gehad! Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de mooie scores voor onder andere de prijs-kwaliteitverhouding, kamer, service, het eten, zwemparadijs en onze app.

Date of experience: 08/2026

geweldig concept altijd leuk ook voor de kids

Geachte heer, mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn dat u genoten heeft bij ons.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Sophie
By Marcel
Date of experience: 08/2026

Het arrangement was top. Wij hadden de vroege incheck gedaan, waar we qua arrangement zeer over te spreken waren.

De slaapkamer was daar in tegen zeer slecht schoon gemaakt. Er lagen nog donkeren haren in het douche putje en op de plint bij de voordeur lag nota bene nog een tandenstoker. Ook gewoon meteen in ons zicht
Bij het binnen komen van onze kamer. Net of er niet schoon gemaakt was…

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat het arrangement en de vroege check-in goed zijn bevallen. Ook zien we mooie beoordelingen terug voor onder andere het ontbijt, diner en onze service.

Het is jammer dat de hygiëne van uw hotelkamer niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 08/2026

Mijn dochter en ik hebben 3 fantastische dagen ( 2 nachten ) gehad bij jullie ! Wij komen zeker nog een keer terug

Geachte mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!
Wat fijn dat u samen met uw dochter genoten heeft bij ons.

Graag tot een volgende keer.

Sophie
Date of experience: 08/2026

Es war ok, hatte mir etwas mehr erhofft, vom Schwimmbad,
Angebote waren sehr gut!
Zuviel was man noch extra bezahlen muss, kann

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es freut uns zu lesen, dass Sie mit der Sauberkeit und unserem freundlichen Service zufrieden waren. Ebenso freut es uns, dass Sie unsere Angebote positiv wahrgenommen haben.

Wir bedauern, dass Ihr Aufenthalt in einigen Punkten nicht ganz Ihren persönlichen Erwartungen entsprochen hat. Haben Sie Ihre Anmerkungen während Ihres Aufenthalts vor Ort mitgeteilt, damit wir Ihnen eine Erklärung und/oder eine schnelle Lösung anbieten konnten? Auf diese Weise können wir auch die betreffenden Abteilungen um eine Stellungnahme bitten. Dürfen wir Sie daher bitten, uns Ihre ausführliche Rückmeldung unter Angabe Ihrer Buchungsnummer und Zimmernummer an marketing@prestonpalace.nl zu senden? Vielen Dank im Voraus für Ihre Mithilfe.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

By Wesley Zijlmans
Date of experience: 08/2026

Ik vond van alle keren dat ik bij jullie heb verbleven, dit de minste keer.
Ik vond de live muziek erg slecht. Het leek net een karaoke zangeres. Sorry.

Daarnaast heb ik heel slecht geslapen door het geluid om me heen. De airco maakte een heel naar geluid en de buren werkte ook niet echt mee.

Ik denk eerlijk dat we voorlopig niet meer terug zullen komen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer dat dit verblijf, in vergelijking met uw eerdere bezoeken, niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Fijn dat u het ontbijt, het subtropisch zwemparadijs en de Preston Palace App wel positief heeft beoordeeld.

Graag willen wij uw overige bevindingen met onze collega's doornemen. Heeft u deze ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Top

Maar mis een bagagekluis bij aankomst als de kamer nog niet klaar is

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw feedback!

Wat fijn om te lezen dat u ons als top heeft ervaren. We begrijpen dat het prettig zou zijn om bij aankomst, wanneer de kamer nog niet klaar is, gebruik te kunnen maken van een bagagekluis. Bedankt voor deze waardevolle suggestie, we nemen deze zeker mee.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

By Luc metselaar
Alone
Date of experience: 08/2026

Heerlijke lekker rust gevend hoor

aanrader voor elke andere

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u heerlijk heeft kunnen ontspannen en tot rust bent gekomen. Geweldig dat u ons ook aan anderen aanbeveelt, dat waarderen wij enorm!

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

By Hanna
Date of experience: 08/2026

Goed. Veel leuke dingen te doen en echt all inclusive. De kamer viel een beetje tegen, maar niet dramatisch.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de vele leuke activiteiten en ons all-inclusive aanbod. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat de kamer iets tegenviel. We waarderen het dat u dit met ons deelt, want uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een prettig verblijf.