Reviewed: 1 year ago (06/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Prima locatie met leuke activiteiten. Aanbod eten en drinken is prima. Kwaliteit van eten is geniddeld.

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle
Reviewed: 1 year ago (06/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Wij beschouwen het als prettig. Alleen de na bestelling van de beertjes ging fout.
Maar ik kreeg meteen geld terug . Ik keek even van op. Toen im op de kamer kwam was de verrassing niet compleet er waren maar 2 beertjes inplaats van 5 dus moest ik weer bij de balie gaan vertellen dat wij 3 beertjes te kort komen. Moest im dat geld weer storten natuurlijk en kreeg daarna weer 3 beertjes erbij. Im ben wel goed geholpen door de balie medewerker/ster. Voor de rest had ik als wat im extra had besteld. Een ding die i. Het verrassing pakket was overheerlijke witte wijn kunt u de naam sturen voor mij zodat ik mijn vrouwen kan verrassen want zij was jarig bedankt het voor herhalingsvatbaar. Groet Eric.

Reviewed: 1 year ago (05/07/2025)

Goede service
Heel erg tevreden

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling!
Heel graag tot een volgende keer in Preston Palace.

Merel
Reviewed: 1 year ago (05/07/2025)

goed hebben er genoten

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling!
Heel graag tot een volgende keer in Preston Palace.

Merel
Date of experience: 06/2025

Heel fijne tijd gehad. Leuk voor enkele dagen volledige ontspanning

Date of experience: 06/2025

Wir hatten keine Erwartungen wurden positiv überrascht. Es hat uns sehr gut gefallen. Kommen gern wieder

Date of experience: 06/2025

goed ,ben mijn witte overhemd met korte mouwen in kamer 1118 vergeten hij hangt in de kast datum 30-06-2025

Beste gasten,

Hartelijk dank voor uw 100% waardering – wat ontzettend leuk om te lezen!

Wat betreft het vergeten overhemd: dat kan natuurlijk gebeuren. Via https://www.prestonpalace.nl/gevonden kunt u gemakkelijk een melding doen. Wij gaan ons best doen om het voor u terug te vinden!

Date of experience: 06/2025

Leuk en vriendelijk personeel, wel kleiner dan ik dacht en de kamers zijn oud.

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u ons personeel als vriendelijk heeft ervaren.

Wat jammer dat de kamer en de douche niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldeden. Heeft u dit tijdens uw verblijf ter plaatse gemeld, zodat wij direct iets voor u hadden kunnen betekenen? Anders ontvangen wij graag alsnog uw toelichting, inclusief boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 07/2025

Veel leuke dingen te doen. Jammer dat het zich presenteert als all-inclusive, maar de arcades vervolgens betaald zijn.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wat fijn dat u heeft genoten van de vele activiteiten.

Bij ons zijn onder andere inbegrepen: overnachting, ontbijt, lunch, (vanaf 2 nachten) diner, diverse snacks, een uitgebreid drankassortiment, toegang tot het subtropisch zwemparadijs, wellness, indoor-kermis, bowling (1 ronde per verblijf), minigolf, theater- en livemuziekshows, bioscoop en veel meer. Sommige onderdelen, zoals de speelautomaten in Speedway Gamehall vallen hier inderdaad niet onder. Uiteraard is de keuze aan u om hier wel of geen gebruik van te maken.

Dank u wel voor het meedenken. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Reviewed: 1 year ago (03/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Leuke ervaring, na een paar dagen heb je alles wel gezien, prachtig zwembad

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Michelle