Reviewed: 1 year ago (02/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Super! Kamer heerlijk, helaas wel helemaal aan het einde van de gang. Vroeger mocht je geen drinken en eten mee naar de kamer. Dat mag nu wel. Maakt het nog fijner op de kamer.

Geachte Nathalie,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Kim K
Reviewed: 1 year ago (02/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Prima ervaring. Alles in een .

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 73%.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Katja
80+ years
Date of experience: 06/2025

Fantastisch we hebben genoten.

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

Dit was de vierde keer preston palace voor mij en mijn partner en hebben het hier altijd erg naar ons zin! Het personeel is vriendelijk, de faciliteiten zijn goed en het eten is altijd lekker!

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 06/2025

Zeer aangenaam. Personeel super vriendelijk. Gastvrijheid super. Verzorging prima. Kamer keurig. We zijn inmiddels zeker 50 keer geweest als het niet meer is. Dat zegt genoeg denk ik. Ons tweede thuis !!

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 06/2025

Als een fijne gezellige tijd. min punt vind ik het niet handhaven van correcte kleding. ik stoorde mij aan de hotel gasten met handdoekjes om die door het hotel liepen

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 06/2025

Verblijf zo zo, eten Ribbleton was soms niet warm, matrassen erg hard. Zwembad in de avond druk bezocht, door inwoners uit de omgeving.

Beste heer Van der W.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Uw opmerkingen over het eten in Ribbleton, de matrassen en de drukte in het zwembad nemen wij mee in onze interne evaluatie.

Wij hopen dat u desondanks ook fijne momenten heeft beleefd tijdens uw verblijf.

80+ years
Date of experience: 06/2025

Wij komen vaker bij Preston Palace, was zo als gewoonlijk zeer goed!

Alles was goed geregeld

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100% en uw vriendelijke woorden.

Positieve eerste indruk

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat uw eerste indruk positief was.