Date of experience: 09/2025

Wij hebben het goed ervaren, wij hadden 2 nachten geboekt alleen de laatste nacht zijn wij naar huis gegaan wegens omstandigheden met een familie lid die naar het ziekenhuis moest met spoed, dus vonden het wel heel jammer dat we dat geld eigenlijk kwijt zijn..

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat jammer dat u eerder naar huis terug moest. Wellicht kunt u op een eigen verzekering nog iets van kosten terug halen.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 09/2025

Kamers waren onder de stof , vensterbank, dekbedden.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad. Uw opmerking over de hygiëne op de kamer nemen we serieus en geven we intern door aan de betreffende afdeling, zodat we dit kunnen verbeteren.

Date of experience: 09/2025

Sehr schönes Hotel sowohl für Kinder als auch für Erwachsene es gibt so viel Angebote einfach Klasse kommen gerne wieder

Sehr geehrter Gast,

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie gemeinsam mit Ihrer Familie Ihren Aufenthalt bei uns so genossen haben. Ihre lobenden Worte zur Sauberkeit, dem Service und dem Essen bedeuten uns viel. Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

80+ years
Date of experience: 09/2025

Alles was prima in orde op èèn ding na,namelijk wij waren met 2 pers. helaas stond er maar 1 stoel en een krukje dus een tweede stoel zou heel fijn zijn

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de complimenten over uw verblijf. Wat fijn dat u zo tevreden was over de service en het diner! Uw opmerking over de stoel op de kamer nemen we ter harte — dat is waardevolle feedback die we intern meenemen.

Date of experience: 09/2025

Goed en heel vriendelijk personeel

Geachte mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.

Date of experience: 09/2025

Goede gezelligheid leuk personeel kamer zag er goed uit

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw leuke woorden over de gezelligheid, ons personeel en de kamer! Jammer dat niet alle gerechten naar wens waren. We nemen uw opmerkingen zeker mee in onze evaluaties. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een nog fijnere ervaring.

Chelsea
Reviewed: 1 year ago (07/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Hotelkamer is prima en verder is alles super geregeld

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Sofie
Reviewed: 1 year ago (06/09/2025)
Date of experience: 08/2025

Jammer, dat je voor het eten moet reserveren...
Wilde nog langer zwemmen maar dat kon helaas niet ivm het eten

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijne complimenten! Wat jammer dat het reserveren voor het diner u heeft belemmerd om langer te zwemmen. We nemen uw opmerking hierover graag mee in onze evaluatie, zodat we de ervaring voor onze gasten nog prettiger kunnen maken.

Chelsea
Reviewed: 1 year ago (05/09/2025)
Date of experience: 09/2025

we hebben ons prima vermaakt. We hebben lekker en voldoende gegeten en gedronken. Het zwembad was super. 's Avonds werden we goed bezig gehouden. Het enige jammere was dat de dekbedden te kort waren. Je kon die niet onder de matras stoppen waardoor je altijd met koude voeten lag en een verschoven dekbed. Hinderlijk ook dat er mensen zo nodig 's nachts na 24.00 uur op de binnenplaats luidruchtig aan het praten waren. Ik snap die mensen niet. Zo egoïstisch!

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van het eten, het zwembad en de gezellige avonden! We waarderen ook uw compliment over onze snelle service.

Uw opmerkingen nemen we mee in onze interne evaluatie. U bent uiteraard van harte welkom voor een volgend bezoek!

Chelsea
Reviewed: 1 year ago (04/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Genieten. Kwaliteit. Slechte bedden.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wat fijn dat u heeft genoten van de faciliteiten en de kwaliteit waardeert. Jammer om te horen dat het bed niet naar wens was. Uw opmerking nemen wij mee in onze interne evaluatie.