Heel gezellig gehad.

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat jullie het gezellig hebben gehad!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

Fantastisch. Waren er nog nooit geweest, maar we vonden het geweldig.

Geachte heer/mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk te lezen dat alles positief is ervaren.
Fijn dat alles naar wens is geweest!

Date of experience: 06/2025

We kwamen aan ik had geen q r code op me mail maar wel alles uit geprint.
Ik werd heel goed geholpen en heel vriendelijk alles uit gelegt .
We gingen na onze kamers en zo fijne kamer heerlijke bedden en een heerlijke douche .
We gingen preston palace verkennen was heel mooi gebowld midgetgolfen .
Keemis geweest en koffie met gebak op gepoold en karaoke.
Toen was de dag/ avond om.
Lekkergegeten en gedronken.
We gaan volgend jaar weer maar dan twee dagen.
Dank jullie wel voor gastvrijheid.
Devolgende ochtend heerlijke gegeten.

Geachte heer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te lezen dat u zo goed bent geholpen en dat u zo positief bent over uw verblijf.

Date of experience: 06/2025

Het is erg mooi binnen en er is genoeg te doen voor de kinderen.

De hygiëne en de ventilatie in het gebouw is echter slecht.

Wij hadden een verlenging tot 14:00, maar de helft van ons moest eerder weg, omdat 3 van ons ziek was geworden: overgeven en diarree. Wij hebben ons geld er dus niet uitgehaald.

Beste mevrouw E.,

Wat mooi om te lezen dat u zeer tevreden bent over het interieur en de faciliteiten voor de kinderen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat enkele uit uw gezelschap zich niet goed hebben gevoeld tijdens het verblijf.

Graag vernemen wij via marketing@prestonpalace.nl welke combinatie van eten en consumpties u exact genuttigd heeft, alvorens er voorbarige conclusies worden getrokken over de oorzaak van uw klachten. Wilt u daarbij ook alstublieft uw boekingsnummer vermelden en aangeven of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw bevindingen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 06/2025

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad , jaren geleden waren we ook al een aantal keren geweest maar de kwaliteit is in de jaren flink vooruit gegaan , we waren blij verrast

Geachte familie van Kruisbergen,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Kim K
Date of experience: 06/2025

Ontzettend genoten! Zeker de moeite en het geld waard. We zijn maar 1 dagje + nachtje geweest, maar voelde als een ware all inclusive vakantie

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 06/2025

Schöne Freizeitgestaltung, Essen mangelhaft.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dass Sie Ihre persönlichen Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es freut uns, dass Ihnen unser Freizeitangebot gefallen hat. Gleichzeitig bedauern wir, dass andere Aspekte Ihres Aufenthalts nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben.

Ihre Anmerkungen zur Zimmerausstattung, zur Kommunikation und zum vegetarischen Angebot nehmen wir sehr ernst. Haben Sie Ihre Beanstandungen vor Ort gemeldet? Dann wurden diese bereits in unsere interne Auswertung aufgenommen und – sofern möglich – direkt mit Ihnen besprochen.

Sollte dies nicht der Fall gewesen sein, bitten wir Sie, uns nachträglich Ihre Buchungsnummer sowie eine ausführliche Schilderung Ihrer Erfahrung – inklusive der genauen Speisen und Getränke – an marketing@prestonpalace.nl zu senden. Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe.

Date of experience: 06/2025

Prima was wederom weer voldoende keuze en genoegvte doen.

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van al onze faciliteiten.

Date of experience: 06/2025

Goed geregeld, hele dag van alles drinken en eten en ontspannen.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van ons all-in concept.

Marjon
Reviewed: 1 year ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2025

We vermaken ons altijd prima. Het eten en drinken is goed. Daarover hebben we niets te klagen. Dit is altijd goed.

's Avonds hebben we bij het Live muziek gezeten. Het muziek was dit keer in Central. De muziek viel een beetje in het niet doordat we haar niet goed konden verstaan. Toen we bij Midtown nog iets te eten gingen halen, liepen we er vlak langs en toen kon ze toch héél goed zingen. Jammer dat we dat niet goed konden horen. Wij vonden Black Rock altijd knusser en het geluid beter.

Beste heer//mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw trouwe bezoek! Wat fijn om te horen dat u zich bij ons altijd prima vermaakt en tevreden bent over het eten en drinken – dat waarderen we enorm.

Uw feedback over uw favoriete locatie van de live muziek in Central nemen we ter harte in onze evaluatie van het entertainmentaanbod.