Date of experience: 06/2025

Over het algemeen een leuke ervaring geweest om all in te boeken. Wat mij wel tegenviel was dat er te weinig gelet wordt op de avond rust, wij sliepen op 1e verdieping recht boven terras. Hier was het tot ruim half drie zeer luidruchtig. Ook op de gangen was het niet erg rustig.

Beste heer / mevrouw M ,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 80% en het delen van uw ervaring.
Wat fijn om te horen dat u over het algemeen heeft genoten van uw verblijf. We waarderen uw feedback enorm. En het spijt ons te horen dat uw nachtrust is verstoord door geluidsoverlast vanaf het terras en in de gangen. Uw opmerkingen nemen we serieus. Tijdens uw verblijf kunt u op elk moment contact opnemen met onze receptie, wij staan 24/7 voor u klaar om waar mogelijk direct actie te ondernemen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen, zodat we u een nog prettigere ervaring kunnen bieden.

Emma
Date of experience: 06/2025

je hoeft nergens aan te denken, zorgeloos genieten

Beste heer, mevrouw

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie beoordeling van 87% en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Met gastvrije groet,
Mirthe
Date of experience: 06/2025

Het was weer super tof ik denk dat dit in 20 jaar tijd mijn 12de keer of zo was maar ben nog net zo enthousiast als de eerste keer enige wat ik mis de dansavond met live muziek in de preston hal dat had toch altijd iets magisch vond ik ik kom zeker weer

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

In de loop der jaren best wel regelmatig bezocht en nog steeds tevreden. Alleen erg jammer dat er in de zaal van de koffiekamer geen bandje of artiest meer optreed dit gebeurd nu bij de centrale bar

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 06/2025

Uitstekend, beter dan andere parken

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 97% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 06/2025

Der allgemeine Eindruck war sehr gut. Alles war sehr gepflegt und sauber. Sehr schöne Zimmer.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 97% und Ihre freundlichen Worte bedanken.
Es wäre uns eine Freude, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Was top top top en leuk

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 06/2025

Heel goede ontvangst en service.
Niks te kort, goed van eten en drinken. Je hebt zelf de keuze om buffet te eten of a la carte .Sommige attracties voor de kinderen , in het kermisgedeelte, vond ik 1.45 m een beetje veel, meestal is het 1.20 m. We komen zeker nog eens terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden.

Kim
Reviewed: 1 year ago (22/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Hotel kamer geweldig, uitgaans centrum ook top. Eten valt tegen.

Beste meneer D.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u tevreden bent over de hotelkamer en het uitgaanscentrum.

Wat jammer dat het eten volgens u nog beter kan. Graag ontvangen wij een specifieke toelichting, inclusief uw boekingsnummer, datum, tijdstip en locatie. Heeft u dit ook ter plaatse gemeld? Uw reactie kunt u sturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Reviewed: 1 year ago (22/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Positief we hadden kamer met roomservice.
Wat heel fijn is als je een peuter hebt van 2 jaar die niet alleen laat slapen.

Tip zou zijn verduisteringsgordijn fijn voor ouders met kinderen die moeite hebben met in slapen.

Verder iets meer groente ipv salade bij avond buffet
Ook heb bubbelbad en meet met Alice groot succes
Ook het zwembad fijn rustig 2x geweest

Ook willen wij u bedanken voor de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.