Alone
Reviewed: 5 days ago (21/04/2026)

Zorgeloos, relaxed, ontspannend!

Geachte heer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u zorgeloos, relaxed en ontspannen heeft genoten.

Date of experience: 04/2026

Goed, nog beter als we hadden bedacht

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

By Bart Voeten
Date of experience: 04/2026

Het was leuk zwemmen met mijn zoon. Eten en drinken ok. Volgende keer wel eens midtown proberen. Mischien minder grootkeuken dan. Zoon vond er te veel lawaai in de de barstraat, maar ik begrijp het concept volledig. Security is daar inderdaad wel op zijn plaats.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat u samen met uw zoon zo heeft genoten van het zwemmen en dat u onze service en hygiëne als prettig heeft ervaren!

Fijn ook dat u ons concept waardeert. Uw aandachtspunten nemen wij uiteraard mee in onze evaluaties om onze dienstverlening verder te verbeteren. Bedankt dat u dit met ons deelt!

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Slagveer
Date of experience: 04/2026

Voor de eerste keer was het een goed ervaring niks te klagen

Geachte heer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u een mooie ervaring heeft gehad en heeft genoten.

Date of experience: 04/2026

super goed meer dan genoeg

Geachte heer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u zo heeft genoten.

By Ton Brouwer

Goed verzorgd , aardig personeel , schone kamers

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling en uw positieve woorden.
Fijn om te mogen vernemen dat u zo heeft genoten.

Aangenaam verblijf gehad

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 77% beoordeling en uw positieve woorden.
Fijn om te mogen vernemen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 04/2026

Super leuke dagen gehad alles netjes en goed verzorgd

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u leuke dagen heeft gehad en zo heeft genoten.

By Rolf Buch
Date of experience: 04/2026

Het was een zeer plesante ervaring. Alles wat je zou verwachten bij een all in resort van dit formaat is aanwezig en keurig in orde. Complimenten.

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie. Fijn om te vernemen dat u zo heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

By PF Schuurman
Date of experience: 04/2026

Over het algemeen vonden wij dat het was achteruit is gegaan naar ons laatste bezoek van een half jaar

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer om te lezen dat uw recente verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u dit anders heeft ervaren dan bij uw vorige bezoek. Wij nemen uw opmerkingen over de hygiëne en de service dan ook mee in onze evaluaties.

Fijn om te lezen dat u wel tevreden was over de kamer en heeft genoten van het ontbijt en diner.

Heeft u deze punten tijdens uw verblijf gemeld bij één van onze collega’s? Wij staan namelijk altijd klaar om dit direct op te pakken en waar mogelijk een passende oplossing te bieden.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau