By Cees
Date of experience: 12/2025

Onze ervaring was deze keer wederom goed. Alleen het entertainment wat niet meer in black rock is, was in het centraal hall niet om aan te horen. Veel te luid. Akoestisch is deze hal niet geschikt. Mensen liepen weg. Kon niet met elkaar praten. Dus denk er overna , om toch ook bkack rock te benutten. Want daar was het wel beter qua geluid.

Date of experience: 12/2025

Genoten heerlijk een paar dagen.

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 100% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

We hopen u graag weer te verwelkomen als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 11/2025

zeer te vrede en een goed verblijf .

Geachte heer en mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldige 87% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

We hopen u graag weer te verwelkomen als zeer gewaardeerde gast!

By Mariëlle
Date of experience: 12/2025

Wij hebben het gezellig gehad met de kinderen en aanhang. Leuk om verschillende activiteiten onder 1 dak te hebben. Het eten was prima voor ontbijt, lunch en avondeten. Leuk zou het zijn als er bij het avondeten een gezondere snack kan zijn. Bv Komkommer plakjes en mini wortel met heksenkaas of mozzarella met tomaat en pesto. Zo ook bij de late night snack een gezonde optie: klein stukje quiche (die je ook bij de lunch ziet), gepaneerde gefrituurde groente, bananenwafel (ei, banaan)

Hartelijk dank voor uw geweldige 90% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By Kim
Date of experience: 11/2025

Top! Super veel dingen te doen!

Hartelijk dank voor uw geweldige 80% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By Ria Damen
Date of experience: 12/2025

Wij maken er zelf altijd wel iets van

Date of experience: 12/2025

Hebben heerlijk genoten vriendelijk personeel genoeg vermaak voor jong en oud
Zeker een aanrader

Date of experience: 11/2025

goed, voor nieuwe bezoekers mag er wat meer uitleg gegeven worden of beschikbaar zijn op de kamer.

Hartelijk dank voor uw geweldige 77% beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By M.Soeters
Date of experience: 12/2025

Het is iedere keer een fijn en gezellig verblijf. Dit was onze 11e keer. Wij komen hier al sinds 2015. In deze periode is er elk jaar veel verbouwd en verbeterd. Eten en accomodatie zijn goed. Het personeel is altijd vriendelijk.

Hartelijk dank voor uw fantastische 100% beoordeling en wat geweldig om te lezen dat u wederom zo’n fijn en gezellig verblijf heeft gehad. Het is bijzonder om te horen dat u ons al sinds 2015 bezoekt en dat dit inmiddels uw 11e keer was — daar zijn we echt enorm dankbaar voor.

Wat fijn dat u de verbouwingen en verbeteringen door de jaren heen heeft opgemerkt en waardeert, en dat zowel het eten, de accommodatie als ons team steeds naar wens zijn.

We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde vaste gast.

Alone

Prima was echt toppie