Date of experience: 06/2025

Alles ziet er netjes uit.
Hele dag door eten en drinken, genoeg te doen.
Enige wat jammer was ,niet alles is open op de dagen dat wij er waren.
In barstraat en bij bar in Central hing een erge plas lucht.

Date of experience: 06/2025

Goed en minder goed. Wat mij wederom opviel is dat de halal gerechten naast het varkensvlees ligt. Gasten gebruikten lepels van andere gerechten waardoor er "kruisbesmetting" ontstond. Het zou fijn zijn als varkensvlees gerechten niet naast halal producten wordt geplaatst.

Voor kleine kinderen is er niet veel te beleven zoals in de kermis. Er wordt gezegd dat er kermis regels wordt gehanteerd maar inderdaad kermis mag hij bijvoorbeeld wel in de thea cups.. dus ik denk dat jullie even goed onderzoek moeten doen hiernaar. Heb meerdere gasten gesproken met kleine kids van zijn lengte en die waren heel erg teleurgesteld.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, fijn dat u zowel de positieve als de minder positieve punten met ons deelt.

Wat betreft de indeling van de buffetten: wij hebben hier duidelijke richtlijnen voor en er is uiteraard toezicht aanwezig. Wij hanteren een vaste werkwijze waarin wij zorgvuldig omgaan met de presentatie van onze gerechten.

Ook binnen onze kermis hanteren wij vastgestelde veiligheidsvoorschriften. Deze zijn gebaseerd op strikte normen waarbij de veiligheid van onze (jongste) gasten altijd vooropstaat. Wij begrijpen uit uw opmerkingen dat dit niet altijd aansluit bij uw verwachtingen, maar hopen op uw begrip voor onze keuze om hierin geen uitzonderingen te maken.

Date of experience: 06/2025

We hebben genoten van ons verblijf in Preston palace.

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn om via deze weg te vernemen dat alles naar wens is geweest.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Met gastvrije groet,
Emma
Date of experience: 06/2025

we hebben een geweldig weekend gehad, vooral mijn kinderen en kleinkinderen er is zoveel te doen ik vind het alleen jammer dat er zoveel eten weggegooid wordt maar dat licht niet aan jullie maar aan bepaalde gasten bedankt voor het mooie weekend Vr.Gr. Jan

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

Der erste Eindruck war sehr gut und sehr sauber.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 83% und Ihre freundlichen Worte bedanken.
Es wäre uns eine Freude, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Date of experience: 06/2025

Alles was goed geregeld eten en drinken was heerlijk en prima geslapen

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Gezellig, gemakkelijk, zorgeloos

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 06/2025

Prima hotel kamers erg gehorig en heel erg jammer dat de live muziek verplaatst is naar centrale bar veel te rumoerig daar kan de muziek niet volgen en te weinig plaats om te dansen jammer

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 80% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Ook willen wij u bedanken voor de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

Date of experience: 06/2025

Het goed net als de vorige keren

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 06/2025

We hebben weer genoten van alles wat er te bieden is

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.