Date of experience: 08/2025

zeer goed op de meeste dingen

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

10 jarige nichtje zegt:
Mooi, heel leuk, heel chique.

Tante zegt:
Super fijne kamer, onwijs veel lekkers te eten en vermaak!

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 08/2025

Elk jaar iets soberder wat betreft eten en entertaiment ,weinig of niets in blackrock Was zeer teleur gesteld dat er gasten voeg of laat boeking cadeau kregen als ze in 2jaar 1 dag per jaar geweest waren Wij komen ca 25 jaar minemaal 4 of 5 nachten en hebben als vaste gasten NIETS ,Jammer meneer Preston Palace Groeten Ger van Es

Beste meneer/mevrouw van Es,

Hartelijk dank voor uw jarenlange trouw aan Preston Palace en het delen van uw eerlijke feedback. We vinden het fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad.

Als vaste hotelgast mag u bij ons rekenen op een royaal all-inclusive aanbod met kwaliteit, gastvrije service, vernieuwing en fantastische faciliteiten onder één dak – én op onze oprechte waardering. Boekt u regelmatig bij ons? Dan ontvangt u van ons een cadeau. Zo maken we herhaald genieten bij Preston Palace nóg leuker. U kunt alle informatie over ons loyaliteitsprogramma hier vinden: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma. We kunnen altijd de status van uw loyaliteit nakijken, stuur ons gerust een mailtje.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Manouk
Date of experience: 08/2025

Wij hebben genoten van de korte vakantie!
Het verblijf was prima verzorgd en dit werd ondersteund door heel vriendelijk personeel en een voortreffelijk buffet met ruime keuze!

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 08/2025

Het was een goed verblijf, veel te doen.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wat fijn dat u een goed verblijf heeft gehad en heeft genoten van de vele faciliteiten. Uw opmerkingen nemen wij uiteraard mee in onze besprekingen.

Manouk

Fantastisch, ontspannen

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Alles super gutes Angebot

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 08/2025

Alweer fantastisch en relax verblijf

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Date of experience: 08/2025

Was leuk maar niet voor te lang. Dagje of anderhalf is genoeg.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Fijn dat u een leuk verblijf heeft gehad en onze service als vriendelijk heeft ervaren. Jammer dat het eten niet aansloot bij uw wensen en dat u dit als gemis heeft ervaren. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluatie.

Chelsea

Zeer goed
eten wel een beetje hetzelfde
s'morgens waren de
eitjes wat uitgebakken en de spek zeer hard
wat we ook jammer vonden dat er geen drankenkaart was
ze zeiden aan de bar je mag alles bestellen maar als je niet weet wat
ook is het hotel zeer koud

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en uw feedback. Fijn dat u zo tevreden was over de suite, de hygiëne en het aanbod aan eten en drinken. Jammer dat sommige onderdelen niet helemaal aansloten bij uw verwachtingen. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluatie – dank dat u dit met ons deelt.

Chelsea