Alles in allem in Ordnung. Mit Abzügen

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es freut uns, dass Sie insgesamt einen angenehmen Aufenthalt hatten. Ihre Hinweise zur Sauberkeit und Ausstattung nehmen wir ernst. Haben Sie Ihre Anmerkungen während Ihres Aufenthaltes gemeldet, damit wir direkt eine Lösung anbieten konnten? Falls nicht, senden Sie uns bitte Ihre Buchungsnummer und eine ausführliche Beschreibung per E-Mail an marketing@prestonpalace.nl. Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe.

Date of experience: 06/2025

Heel goed aardig en beleefd personeel heel veel en ruim aan bod eten en drinken

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

Einfache Einrichtung der Zimmer aber von der Sauberkeit ok. Die Teppiche im Flur fanden wir sehr sehr dreckig. Das Angebot für Kinder wiederum überragend. Das Essen hat einem 3 Sterne Haus entsprochen und war immer sehr schön angerichtet.
In dem Restaurant hätte es etwas sauberer seinen können z.B. unter den Tischen, viele Tische wurden nach der Benutzung nicht abgewischt.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dass Sie Ihre Eindrücke mit uns teilen. Schön zu lesen, dass Sie unser Kinderangebot als überragend empfunden haben. Ihre Hinweise zur Sauberkeit im Restaurant und auf den Fluren nehmen wir serieus. Haben Sie dies während Ihres Aufenthaltes gemeldet, damit wir vor Ort reagieren konnten? Andernfalls würden wir uns freuen, wenn Sie uns Ihre Buchungsnummer und eine ausführliche Beschreibung per E-Mail an marketing@prestonpalace.nl senden könnten.

Vielen Dank für Ihre Mühe!

Date of experience: 06/2025

Het was zoals altijd weer prima voor elkaar, de kamer was gerestyled zag er zeer netjes uit, vriendelijk personeel

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Goed vertoeven
Het slapen was wat minder het dekbed was heel warm en de matrassen wat aan de zachte kant de kussens waren perfect

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 90% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Ook willen wij u bedanken voor de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 06/2025

Het was een leuke ervaring

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van het zwembad en onze vriendelijke collega’s! Uw opmerkingen over het eten vinden wij jammer om te vernemen. Heeft u dit tijdens uw verblijf gemeld, zodat wij u direct van dienst konden zijn? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 06/2025

Wij komen al jaren bij preston palace, en ondanks dat wij het concept nog steeds fantastisch vonden, waren er ditmaal helaas ook wat min punten.
Het buffet tijdens het diner in Ribbelton was uitgebreid zoals altijd, maar de kwaliteit van het eten was beduidend minder. Door het lange liggen onder de warmte lampen was veel erg droog en gaar.
Daarnaast was normaal de Scheepsbar altijd de gezelligste plek in de avond, maar helaas stond hier maandag avond een dame, die overduidelijk geen zin had in haar werk, dat komt de sfeer die er normaal hangt absoluut niet ten goede.
En als laatste vonden wij het erg jammer dat de bar in Black Rock constant gesloten was, door het lekkere weer hebben wij veel tijd besteed op het Mexicaanse terras, maar moest je bijna het hele hotel door om een drankje te halen in de centrale bar

Prima!goed geregeld allemaal

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Schönes, gepflegtes und aufgeräumtes Hotel

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 97% und Ihre freundlichen Worte bedanken.
Es wäre uns eine Freude, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Kim
Reviewed: 1 year ago (18/06/2025)

Perfect alles naar wens

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.

Hopelijk tot snel!