By Nagtegaal
Date of experience: 01/2026

Goed ,ben wel redelijk tevreden. Lang niet geweest veel vernieuwen restaurant op bepaalde punten verbeterd.

Beste heer/mevrouw N.,

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide ervaring en fijn om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent en positief bent over de vernieuwingen, het eten, het zwembad en onze app. Wat mooi dat u deze punten zo duidelijk benoemt.

Tegelijkertijd is het jammer om te horen dat enkele onderdelen van uw verblijf niet helemaal prettig zijn verlopen, zoals de kamerindeling, het contact bij de receptie en met name uw ervaring tijdens het diner op de laatste avond. Dat begrijpen wij goed; dit soort momenten kunnen de beleving flink beïnvloeden en dat vinden wij uiteraard erg vervelend.

U geeft zelf al aan dat u dit liever direct had willen melden. Heeft u dit tijdens uw verblijf bij onze collega’s aangegeven, zodat zij u ter plaatse konden helpen? Mocht dit niet zijn gebeurd, dan ontvangen wij graag alsnog een nadere toelichting met uw boekingsnummer, zodat wij uw ervaring intern kunnen bespreken en meenemen in onze evaluatie.

Dank u wel voor uw open en eerlijke feedback. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 04/2022

Uitstekend prijs voor klein kinder betje te veel 4en 5 jaar

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling!

By Robbie
Date of experience: 01/2026

We hebben ons goed kunnen vermaken tijdens ons verblijf. Iedereen van het personeel die we hebben gesproken was super vriendelijk en aangenaam. De kamer was ruim genoeg en super proper. Er was een airco / verwarming aanwezig welke je kon instellen op de gewenste temperatuur. De verwarming werkte heel goed de airco niet getest. Het enige minpunt was dat je mensen op de gang super hard hoort. Veel mensen hebben geen respect en lopen al lallend en gibberend door de gangen waar je dan wakker van schrok. Veel dingen zijn open tot 1h dus heel de avond kans op herrie op de gang. Je kan toch wel 2 minuten stil zijn tot je in de lift of je kamer bent.. Gelukkig hoorde we niets van de mensen in de andere kamers. Of misschien hadden we geluk dat onze buren stil waren of misschien hadden we er wel geen? De laadpalen voor de auto waren ook handig zodat we opgeladen terug naar huis konden. Echter stonden er veel mensen zonder te laden. Ook laadde de paal heel traag op (een niet snellader elders is bij mij ongeveer 10% per uur en hier was dit maar 5%) wat voor mij geen probleem was ik moest nergens heen maar dit houd de plekken wel extra lang bezet voor andere mensen. De restaurants die we hebben aangedaan (pizza van enzo en midtown) waren beide heel lekker. Deze zouden zo een successvol restaurant op zich kunnen zijn ergens in de stad ipv een hotel restaurant. De barstraat was ook super leuk je waant je echt in een café ipv in een hotel. Wel jammer dat niet alle cafés altijd open zijn, wat begrijpelijk is met zo weinig volk maar het waren bijna altijd dezelfde cafés die wel open waren. De schippersbar was altijd als vaste bar open. Zou leuker zijn moest dit dagelijks een andere zijn. De bowling had een super leuk decor en voldoende banen. De minigolf was iets te saai qua decor maar ok. De pooltafels waren goed maar ik zou de biljart tafels omruilen naar nog meer pool tafels. De biljarts bleven namelijk ongebruikt en de pooltafels waren vaak volzet. Wat het zwembad betreft; Alle faciliteiten die je kan wensen waren er. Leuk dat er zoveel bubbelbaden waren zodat er altijd wel ergens plek was. In andere zwembaden is dit nooit het geval. Alleen de temperatuur mocht zowel in het bubbelbad als het gewone bad een stuk hoger. Dan was het 5/5.

Geachte heer R.,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw uitgebreide feedback.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Katja
By Aukje Brugman
Date of experience: 01/2026

Geweldig. Paar kleine dingetjes: ik vond dat er te weinig trapjes in het zwembad waren. Dat had mijn bezoek in elk geval een stuk relaxter gemaakt. Verder zou ik het mooi vinden als er iets van sport zou worden aangeboden. Bijvoorbeeld ‘s-morgens aquarobics, yoga of aerobics/steps. Een -kleine- fitnesszaal zou denk ik ook goed scoren.

Geachte mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en de tips voor een nog beter verblijf!

By F j Bötger
Date of experience: 01/2026

Kom er al zo lang dat ik het steeds weer naar me zin heb maar vind wel dat de trouwe gasten weer eens meer korting mogen geven me pa kwam er al vanaf het eerste moment en ik zelf kom er ook al denk ik 25 a 30 jaar

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw mooie en loyale beoordeling. Wat bijzonder om te lezen dat zowel u als uw familie al zo lang bij ons te gast zijn en zich steeds weer thuis voelen bij Preston Palace. Dat waarderen wij enorm.

Wij begrijpen uw wens om trouwe gasten extra te belonen. Speciaal voor onze loyale gasten hebben wij een loyaliteitsprogramma, waarin vaste bezoekers kunnen profiteren van aantrekkelijke voordelen (https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma). Wij vinden het fijn dat u dit onderwerp benoemt en nemen uw beleving hierin mee.

Nogmaals dank voor uw jarenlange vertrouwen en betrokkenheid. Graag tot ziens in Preston Palace, wij kijken uit naar uw volgende verblijf.

Goed verblijf. Fijne kamer

Geachte heer/mevrouw Schaafsma,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

By Johanna van Duijn
Date of experience: 01/2026

Leuk om een keer meegemaakt te hebben.

Geachte mevrouw van D.,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en mooie woorden!

By Paul
Date of experience: 01/2026

Gute Küche (Abendessen: leider war uns nicht bewusst das wir einen Tisch reservieren müssen, hätten gerne die Pizzeria ausprobiert), reichlich Auswahl an Getränken, sauber, tolles Schwimmbad.
Für Kinder bis 140cm eingeschränkte Auswahl an Attraktionen, auch die Spiele ohne Gewinn-Marke leider kostenpflichtig.
Negativ: Im Erdgeschoss sehr kaltes Zimmer vorgefunden, das Schlafzimmer konnte die Klimaanlage beheizen, Bad und Toilette sehr kalt.

Sehr geehrter Herr P.,

vielen Dank für Ihre großartige Bewertung von 87 %! Trotz einiger negativer Punkte.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Katja
Date of experience: 01/2026

Onze ervaring was positief. We misten een blad om onze laptop op te zetten of te puzzelen in de kamer. Ook vonden we het in de algemene ruimten de temperatuur te laag.

Beste MJM Perdaems,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn om te lezen dat uw ervaring bij ons positief was. Dat waarderen wij zeer. Uw opmerkingen over het gebruik van de kamer en de temperatuur in de algemene ruimten zien wij als persoonlijke wensen, die per gast kunnen verschillen. Wij nemen deze beleving uiteraard mee in onze evaluatie, terwijl wij ons huidige aanbod blijven afstemmen op een zo breed mogelijke gastbeleving.

Alone
80+ years
Date of experience: 01/2026

Over het algemeen goed maar het avond program is niet wat het voorheen was zeer slecht.

Beste meneer J.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling en fijn om te lezen dat u uw verblijf over het algemeen als goed heeft ervaren. Dat waarderen wij zeer.

Jammer om te horen dat het avondprogramma voor u niet aan de verwachtingen voldeed, zeker als u dit anders van eerdere bezoeken gewend bent. Wij horen graag wat u hierin precies heeft gemist. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw opmerking, samen met uw boekingsnummer, verder toe te lichten via e-mail?

Alvast hartelijk dank voor uw moeite. Graag tot ziens!