Reviewed: 6 weeks ago (10/08/2026)
Date of experience: 08/2026

We hebben genoten alles klopte 👍het was voor mijn 70e verjaardag met kinderen en kleinkinderen mooie herinnering gemaakt

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen voor uw verjaardag in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Pien
Reviewed: 6 weeks ago (10/08/2026)
Date of experience: 08/2026

Gewoon heel goed jammer dat er niemand in de biljartzaal was om af en toe op te letten op de kleine kinderen die met de achterkant van keu’s stonden te slaan op het poel biljart

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf. Jammer om te horen dat het in de poolzaal niet naar wens is geweest.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Pien
By Cheryll
Date of experience: 07/2026

Jammer dat er geen dj was in de avond, zou fijn zijn om te kunnen dansen. Weinig te doen in de avond. Kids hebben redelijk kunnen genieten.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kamer, de hygiëne, onze service, het uitgebreide ontbijt en het subtropische zwemparadijs. Leuk dat jullie hier samen als gezin van hebben kunnen genieten!

Bedankt ook voor uw feedback over het entertainment in de avond. We waarderen het dat u dit met ons deelt.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Niet

Ontzettend leuke tijd gehad

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!

Date of experience: 07/2026

Ik vind heel.leuke hotel of niet naar buiten its zoeken,dat is geveldig alles is in de hotel binnen.We waren daar met.de kinderen en we zijn heel tevreden👌👌👌

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!

Goed, goede ervaring

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

By Annet Vinke
Date of experience: 08/2026

fijn, gezellig en goed personeel

Geachte mevrouw Vinke,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

By Paul
Date of experience: 08/2026

Veel vermaakt en lekker gegeten en gedronken.
Alleen heel erg gehorig op de hotelkamer.

Beste meneer P,

Hartelijk dank voor uw mooie 77%-review!
Wat fijn om te lezen dat u lekker heeft gegeten en gedronken. We hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen!

Sofie
Date of experience: 08/2026

Viele Angebote. Preis-Leistung stimmt.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es freut uns zu lesen, dass Sie unser Preis-Leistungs-Verhältnis positiv bewerten und mit unserem vielfältigen Angebot zufrieden sind. Schön ist auch, dass Ihnen das Frühstück und das Abendessen gut gefallen haben.

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback. Selbstverständlich werden wir dieses in unsere Auswertung einbeziehen.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Beau
Reviewed: 7 weeks ago (07/08/2026)
Date of experience: 08/2026

Faciliteiten super, eten mag meer halal opties. Er is heel veel varken in de menu. Kinder menu zou meer kunne varieren niet iedere dag zelfde.
Slaapkamer was oke maar airco ging iedere dag lekken, waardoor wij in de nacht wakker werden met de kinderen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u onze faciliteiten als super heeft ervaren, de kamer schoon was en u tevreden bent over onze service, prijs-kwaliteitverhouding en de Preston Palace App.

Hartelijk dank ook voor uw tips over meer variatie en halal opties binnen ons aanbod. Jammer dat u daarnaast hinder heeft ervaren van de airco op uw kamer. Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Uw bevindingen nemen wij mee in onze evaluatie.

Graag tot ziens in Preston Palace.