By Kai Niekammer
Date of experience: 10/2025

Ein tolles Hotel in dem man sich um nichts kümmern muss und sich von vorn bis hinten Verwöhnen lassen kann. Immer wieder gern

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schöne Bewertung von 97 %.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Zeer tevreden.
Wat mij opviel is dat het horeca personeel veel zwaar tilt.
Voor het gemak zouden er serveer wagentje kunnen staan in de buurt van de tafels.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100%! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en heeft genoten van uw verblijf.

Wij vinden het, net als u, belangrijk dat niet alleen onze gasten zich prettig voelen, maar ook onze medewerkers op een fijne en verantwoorde manier hun werk kunnen doen. Daarom maken wij gebruik van verschillende hulpmiddelen en werkmethodes die hen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Date of experience: 10/2025

Alles in Allem ein schönes Hotel. Wir haben uns für kleinere Kinder mehr erhofft. Wir fanden es oft ziemlich düster. Zudem wäre es schöner gewesen, wenn man Abends nicht schon im Voraus im Restaurant reservieren muss. Das Showteam war super.

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schöne Bewertung von 90 %.

By Tuller
Business
Date of experience: 11/2025

We hebben het echt als heel positief ervaren

Date of experience: 11/2025

Verblijf was prima
Hotelkamer prima

De app iets minder

Date of experience: 10/2025

Sauberes Hotel, sehr liebevoll gestaltet.

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schöne Bewertung von 100 %.

Date of experience: 10/2025

Wij hebben het naar ons zin gehad.
Maar met een aantal jaar geleden is er veel veranderd met het publiek wat er nu komt die zich niet helemaal aan de regels van een hotel kennen.dit vind ik echt jammer

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By 2x Kunila en 2x Zonneveld
80+ years
Date of experience: 10/2025

Wij komen al wat jaartjes bij PP samen met vrienden, vaak 2x in het jaar.
Gezellig een paar dagen er even tussen uit en ons laten verwennen zonder zelf maar iets te hoeven doen, dat is genieten dus! We zijn zeker tevreden zo ook onze vrienden.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Fijn te horen!

Alone
Reviewed: 7 weeks ago (02/11/2025)
Date of experience: 10/2025

Ben er heerlijk even uit geweest. Het bed vond ik geweldig, ik heb er fantastisch in geslapen. De kamer was verder ook netjes en sfeervol. Het zwembad erg mooi maar wel ook erg druk en wat benauwd omdat er geen contact is met de buitenlucht. Het buffet was matig van kwaliteit maar wel heel gevarieerd en al met al toch een succes daardoor.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.

Jess
Reviewed: 7 weeks ago (02/11/2025)
Date of experience: 10/2025

Heerlijk familiehotel bij slecht weer. Lekker verfijnd eten , geen grootkeuken. Absolute aanrader!

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de geweldige 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!

Jess