Reviewed: 1 year ago (23/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Alles was goed geregeld en schoon

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 83% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Merel
Reviewed: 1 year ago (23/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Zoals altijd:voor herhaling vatbaar.
Het zou fijn zijn als er een overdekte fietsenstalling was waar de accu' s opgeladen kunnen worden)

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en de waardevolle tip die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2025

Gezellig, genoeg te doen, genoeg eten en drinken.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 05/2025

Ja wel leuk maar wel achteruit gegaan, erg jammer dat de gamehal en kermis niet gekoppeld zijn met pasje, reserveren voor diner vind ik echt een teleurstelling, personeel uiteraard weer top zoals altijd

Date of experience: 05/2025

Heel leuk en gezellig om daar naar toe te gaan alleen het diner zou wel wat beter kunnen qua smaak en varriatie

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en de waardevolle tip die u met ons heeft gedeeld.

Date of experience: 05/2025

goed. Lekker ontspannen, keurige kamer, prima bed. Netjes, schoon, gezellige muziek, bowling, biljart gedaan was prima. Jammer van dronken mensen die zich niet gedragen. Maar die werden gelukkig verwijderd door beveiliging. Lekker eten/snackjes. Kermis is leuk.

Date of experience: 05/2025

Ik de moeder (die al vele keren is geweest, ook met mijn kinderen en kleinkids) had 1 nacht voor mijn dochter en partner geboekt.

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en wat leuk dat u een nacht voor uw dochter en partner geboekt had.

Wij kijken ernaar uit om u en uw familieleden in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gasten.

Date of experience: 05/2025

Fijne ervaring, we hebben genoten

Heerlijk genoten met onze vrienden groep van 17 personen

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 05/2025

Ik miste in de kamer wel een klein koelkastje en de televisie deed het niet goed . Ook waren wij erg teleurgesteld dat de kermis het hele verblijf dicht was en we daar niet van hebben kunnen genieten. Dat was wel een tegenvaller voor ons. Verder was het goed

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Wat jammer om te horen dat niet alles naar wens was. Wist u dat we accommodaties hebben die wél zijn voorzien van een minibar? Misschien een tip voor uw volgende verblijf!

Wat betreft de kermis: deze is dagelijks geopend van 19:00 tot 23:00 uur en de speelautomaten vanaf 14:00 uur. De exacte openingstijden vindt u altijd op onze website en in de Preston Palace app. Uiteraard mag u het ook altijd aan ons vragen – wij helpen u graag!