Reviewed: 1 year ago (21/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Zeer te vrede over het algemeen , alleen het diner op de aankomstdag viel een beetje tegen ,was de keer er voor veel beter , het eten de tweede dag in ribbelton was dan weer heel goed

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Kim
Reviewed: 1 year ago (20/05/2025)
Date of experience: 05/2025

top, we kennen jullie resort ondertussen goed.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 97% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Kim
Reviewed: 1 year ago (20/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Sehr geehrte Damen und Herren,wir haben Preston Palace gebucht ,um einpaar schöne Momente mit unserer kleinsten zu erleben. Leider sind wir enttäuscht. Im Internet präsentieren Sie sich als Familienhotel. Das entspricht nicht die Wahrheit. Sie sind eher ein Partyhotel. Wir haben um 15.00 Uhr eingecheckt und sind dann um 16.15 Uhr wieder abgereist ohne Ihre Anlage zu nutzen. Als wir uns über die Situation beschwert haben,wurden wir unhöflich von Ihrer Mitabeiter behandelt. Die Darstellung als Familienhotel im Internet und in der Werbung ist irreführend.

Sehr geehrter Gast,

Wie schade, dass Sie sich dazu entschieden haben, unser Resort so kurz nach Ihrer Ankunft wieder zu verlassen, ohne unsere Einrichtungen in Anspruch zu nehmen. Vor Ort haben Sie hierzu bereits ein Gespräch mit unserem Manager geführt.

Selbstverständlich respektieren wir Ihre persönliche Entscheidung, auch wenn wir es bedauern, dass Sie uns keine Gelegenheit gegeben haben, Ihnen unser großzügiges All-inclusive-Konzept für alle Altersgruppen zu zeigen. Dass Sie unsere Präsentation als Familienhotel anders wahrgenommen haben, finden wir bedauerlich, doch dies stellt unseres Erachtens kein Versäumnis von Preston Palace dar.

Date of experience: 05/2025

Top top top top top top top top

Einfach Klasse 😊 wir kommen auf jeden Fall wieder

Sehr geehrter Herr/Frau,

vielen Dank für Ihre wunderbare 93% Bewertung und Ihren freundlichen, positiven Kommentar.
Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Date of experience: 05/2025

Het was geweldig! We hebben heerlijk genoten en het gevoel gehad alsof we heel lang zijn weggeweest. Ook al waren wij er maar 2 dagen. Het is gewoon zo onwijs leuk om de hele dag vrij te zijn en te kunnen gaan en staan waar je wilt.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 90% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 05/2025

gezellig, voor iedereen wel wat te doen. alleen jammer dat je bijbetaald voor een babykamer en een senioren kamer naast elkaar, en dat er dan toch noch twee kamers tussen zitten

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Geweldig. We hebben genoten

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 80% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 05/2025

Heel leuk en gezellig dagje weg geweest. Kamer was keurig. Faciliteiten genoeg en de tijd was eigenlijk veel te kort om alles te kunnen doen

Date of experience: 05/2025

We hebben het heel leuk gehad!

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling .

Wat fijn om te vernemen dat u het leuk gehad heeft!

Sofie