Date of experience: 08/2026

Moeilijk te beschrijven, er waren leuke en slechte dingen. De kinderen hebben het leuk gehad.
Maar ik zal niet zomaar meer terug komen.
Vooral het soort volk wat er komt. Ik voelde me niet op mijn gemakt tussen de andere klanten die erg dronken waren, heel luidruchtig, hun taalgebruik en ik heb gezien dat ze handtastelijk waren naar het vrouwelijke personeel.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat de kinderen het leuk hebben gehad en dat u tevreden bent over de hygiëne, onze vriendelijke medewerkers, het ontbijt en het subtropische zwemparadijs. Ook waarderen wij de mooie beoordeling van onze Preston Palace App.

Jammer dat uw verblijf als geheel niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw bevindingen ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 08/2026

Het was allemaal goed geregeld het eten de kamer alles was super. Maar ik wil toch even wat kwijt ik vindt dat er veel te weinig invalide parkeerplaatsen zijn voor de laad plaatsen zijn er veel en voor de invalide mensen maar 5 terwijl die ook hard nodig zijn

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo positief terugkijkt op uw verblijf en dat u het eten, de kamer en de service als goed heeft ervaren. Daar worden we blij van! Ook bedanken wij u voor uw waardevolle suggestie over de mindervalidenparkeerplaatsen. Deze nemen wij graag mee in onze evaluatie.

Date of experience: 08/2026

We hebben een hele fijne paar dagen gehad.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% review! Wat fijn om te lezen dat u een paar hele fijne dagen bij ons heeft gehad. We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Sofie
Date of experience: 08/2026

Goed het eten lopend buffet was koud

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te zien dat u uw verblijf op veel onderdelen zeer positief heeft beoordeeld. Dank ook voor uw opmerking over de temperatuur van het eten. Heeft u dit tijdens uw verblijf bij onze collega's gemeld, zodat zij hier direct naar konden kijken? Wij nemen uw feedback mee in onze evaluatie.

Date of experience: 07/2026

Goed. Deze tekst is aanvulling want goed is volgens jullie jiet lang genoeg.wat ik gek vind want jullie vragen om mijn mening

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad en onder andere positief bent over het ruime aanbod en het eten in onze restaurants. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen en suggesties zo uitgebreid met ons te delen. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluatie.

By Margriet Mulder
Date of experience: 08/2026

Heel leuk en ondanks de drukte alles goed geregeld.

Geachte mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!

By Frits Afing
Date of experience: 08/2026

Leuk en lekker eten en wat altijd wel te doen

Geachte heer A.,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Fijn dat u weer heeft genoten.

By Angelique Meijer
Date of experience: 08/2026

Prettig, er is genoeg te doen voor mensen met kinderen (in vakantie tijd)

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te lezen dat u de ruime kamer, de hygiëne en de service als positief heeft ervaren.

Jammer om te lezen dat uw verblijf op enkele punten niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of een vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Beau
Reviewed: 2 months ago (05/08/2026)
Date of experience: 07/2026

het was redelijk tot goed was heel druk

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in onze evaluatie.

Beau
Reviewed: 2 months ago (05/08/2026)

Was weer heel gezellig

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling! En fijn dat u het gezellig heeft gehad bij ons.