Date of experience: 05/2025

Sehr freundliche Mitarbeiter, die immer bemüht sind alles zur Zufriedenheit der
Gäste zu bewerkstelligen.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 83%.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 05/2025

Restaurant was niet zoals het geweest is waar we gegeten hebben.
Vond dit een teleur stelling verder hebben we ons zoals altijd geamuseerd.
Op de dag van aakomst zijn we gaan zwemmen het zwembad stonk na pis op sommige plekken en het was er te druk

Beste heer/mevrouw Van S.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat het restaurant niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u het zwemparadijs als te druk en onprettig heeft ervaren.

Graag willen wij uw review met de betreffende collega's doornemen. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Angelique.
Date of experience: 05/2025

We hebben het heel gezellig gehad en hebben genoten van alle faciliteiten, eten en hotelkamer.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 05/2025

Leul om er heen te gaan met een groep, veel te doen en erg schoon. Eten is ook goed net zoals de soorten drankjes die je kan krijgen. Dit is meer gericht op de scheepsbar, daar stond een jonge meid (Sovana of iets volgens mijn) die echt heel sjagereinig en nors over kwam, ide had er totaal geen zin in en dat verpeste wel de sfeer. De jongen die tijdens haar pauze kwam was wel weer heel behulpzaam. Bij de snackcounter stond ook in de middag iemand waar echt geen lach vanaf kwam

Date of experience: 05/2025

Als zeer geslaagd. Alles was prima. Kamers op 1 na de slaapkamer met kinderen is erg klein.

Date of experience: 05/2025

Met 3 kleinkinderen geweest we hebben het allemaal naar ons zin gehad.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 05/2025

Het eten is koud en alle mensen lopen te hoesten te niezen en met de handen aan het eten en dan terug leggen het is net een vreet schuur geworden erg jammer en de airco op de slaapkamer zit helemaal dicht van de stof

Beste heer/mevrouw Van V.,

Wat jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van uw bevindingen, zodat wij direct actie hadden kunnen ondernemen?

We ontvangen graag alsnog uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Angeliq
Date of experience: 05/2025

Voor een paar dagen leuk, lager hoeft niet, voor families met kleine kinderen heel goed

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling.

Date of experience: 05/2025

Geweldig. Wij hebben genoten, en veel plezier gehad wij zelf en vooral de kinderen. Er is voor iedereen wat wils. Niks te klagen. En diep respect voor het personeel.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.

Date of experience: 05/2025

Wij hebben ons prima vermaakt. Iets teveel aandacht voor gokhallen. Voor velen van ons prima , maar niet mijn hobby. Iets simpeIs ik miste een vuilnisbak in de aankomsthal.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.