Date of experience: 05/2025

Wij hebben ons prima vermaakt. Iets teveel aandacht voor gokhallen. Voor velen van ons prima , maar niet mijn hobby. Iets simpeIs ik miste een vuilnisbak in de aankomsthal.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 05/2025

Super!! Schone en mooie kamers met een heerlijk bed en kussen!! Alles was overal netjes en schoon en overal wat te drinken en te eten en genoeg te doen!!!

Date of experience: 05/2025

Wij hebben ons verblijf als prettig ervaren.

Date of experience: 05/2025

Het waren 2 heerlijke en ontspannen dagen. De ontvangst en de service was geweldig, zowel bij binnenkomst; in het restaurant en de bars. Ook onze kamer prima. Het geheel zeer schoon. Petje af voor de mensen die het hele gebouw schoonhouden. Bezigheden te over. Kegelbanen. Kermis enzovoort.
En om het even in het Gronings te zeggen nait te duur.
Dank voor de heerlijke dagen.
Harry Drenth

Geachte heer,

Date of experience: 05/2025

Ons verblijf was leuk . En goed eten was goed en je kunt je goed vermaken

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling.

Date of experience: 05/2025

We zijn 2 nachten geweest...kamer was goed en schoon, catering was weer goed. Echter het Ribbilton restaurant gaat achteruit wat betreft schoonhouden en maken. Veel tafels niet afgeruimd heel veel eten op de vloer. Volgende ochtend bij ontbijt zie je gewoon dat de vloer wel is aangeveegd maar niet is schoongemaakt. Dit was vroeger veel en veel beter. Zou me ook niet verbazen als jullie last van ongedierte hebben of krijgen. Het eten was wel weer zoals altijd erg goed met ruime keuze.

Beste heer/mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u zo’n leuke ervaring heeft gehad en dat vooral de kinderen zich goed hebben vermaakt.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt bij de dienstdoende manager van uw beleving in het restaurant? Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer, datum, tijdstip en verdere details via marketing@prestonpalace.nl.

Angelique.
Date of experience: 05/2025

Hele leuke ervaring, vooral voor de kinderen. Er is genoeg te doen, dus vervelen is er niet bij.

Date of experience: 05/2025

Wij hebben het super naar ons zin gehad! Veel te doen ook voor de kinderen. Het avond eten is wat minder en 1 tip om plastic bekers voor kinderen te hebben.

Was weer fantastisch.
Komen er al jaren en het verveeld nooit

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.

Michelle
Reviewed: 1 year ago (07/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Mooi en net hotel. Faciliteiten waren top! Het eten en het aanbod hiervan was ook ruim voldoende. Vriendelijke medewerkers waardoor je je echt te gast en welkom voelde. Kamers waren simpel en kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken vooral de badkamer.