Date of experience: 05/2025

Een erg leuk hotel om een paar dagen met mijn zoontje van 4 te verblijven.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 100% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Date of experience: 05/2025

Fijn hotel, goede kwaliteit van het eten en leuk entertainment.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 97% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 05/2025

Our overall experience as a family was great.

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your wonderful rating of 80% and your kind, positive response.
We look forward to welcoming you back as a valued guest in the future.

Hope to see you soon!

Kind regards,

Date of experience: 05/2025

Over het algemeen goed. Veel keus aan eten en activiteiten, kamer niks op aan te merken. Wel erg gehorig en geen handhaving bij herrie op de gang savonds laat. Iets meer aanbod aan hartige snacks had leuk geweest, normale zakjes chips etc. Zwembad heel leuk. Op de kermis waren veel attracties steeds gesloten en relatief veel spel automaten waar je voor moest betalen. Eten was meer dan genoeg, zeer snelle bediening.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u tevreden was over de kamer, het ruime aanbod aan eten en activiteiten, en het leuke zwembad.

Wat betreft uw opmerkingen over geluidsoverlast en de kermis: u mag direct contact opnemen met de dienstdoende manager of de hotelreceptie, zodat wij ter plaatse een oplossing kunnen bieden. Uw suggesties over het snackaanbod en de spelautomaten nemen wij mee in onze interne evaluatie.

Date of experience: 05/2025

Over het algemeen was alles heel goed vooral de keuzes van ontbijt, lunch tot diner waren uitstekend, het kon echt niet beter. Verder is de ervaring voor iedereen verschillend, maar alle activiteiten waren prima vooral voor de kinderen het is alleen jammer dat de kermis e.d. pas om 14.00 uur open gaat, dit mag wel ongeveer 2 uur eerder. Het zwembad was ook geweldig alleen een beetje donker (geen daglicht)

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Gezellig en weer leuk

Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een gezellige en leuke tijd heeft gehad. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 05/2025

Goed. vriendelijke mensen. Alles zag er netjes en schoon uit.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 77% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 05/2025

leuk om een keer gedaan te hebben.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 90% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 05/2025

Het was wel oke, kamer was niet wat ik had verwacht. En niet super schoon

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer dat de kamer niet aan uw verwachtingen voldeed. Mogen wij u vragen of u ter plaatse een melding heeft gemaakt, zodat wij direct konden meedenken in een oplossing? Anders ontvangen wij graag alsnog uw toelichting met boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 05/2025

Het was erg gezellig en de kinderen hebben genoten.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.