By Van Bommel
Reviewed: 2 months ago (05/08/2026)

Over het algemeen welgoed

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Fijn om te lezen dat u over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen en nemen uw opmerkingen mee in onze evaluatie.

By Stoppels
Reviewed: 2 months ago (05/08/2026)
Date of experience: 08/2026

Goed, er waren geen negatieve dingen

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling! Fijn dat u geen negatieve punten heeft ervaren.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Pien
By Joana
Date of experience: 08/2026

Der Aufenthalt war wirklich toll, allerdings waren die gestern über uns in der Nacht so extrem laut, dass wir nicht gut schlafen konnten.
Das Hotel war rundum sauber, das Essen hat uns gut geschmeckt und das Personal war sehr freundlich.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben.

Herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie Ihren Aufenthalt, die saubere Umgebung, das köstliche Essen und den freundlichen Service unserer Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter so genossen haben.

Schade, dass Ihre Nachtruhe durch Lärmbelästigung gestört wurde. Sollten Sie während eines zukünftigen Aufenthalts erneut Lärm wahrnehmen, können Sie uns jederzeit telefonisch über die Durchwahl 9 oder direkt an der Hotelrezeption kontaktieren. Unsere Kolleginnen und Kollegen werden sich dann umgehend darum kümmern und gemeinsam mit Ihnen nach einer passenden Lösung suchen.

Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

By Stefanie
Date of experience: 08/2026

Ik vind de bedden echt drie keer niks , je lig zo dicht tegen elkaar aan

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaringen. Fijn om te zien dat u ons aanbeveelt en dat u heeft genoten van onder andere het ontbijt, het subtropisch zwemparadijs en onze app.

Bedankt ook voor uw feedback. Wij waarderen uw opmerkingen en nemen deze mee in onze evaluaties.

Date of experience: 08/2026

Heel leuk en veel te doen

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling! Fijn te horen dat u een goed verblijf heeft gehad bij ons.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Pien
By Suzanne
Date of experience: 07/2026

Wij vonden het heel leuk! Veel te doen en veel lekker eten en drinken. Gastvrije personeel

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u een leuke tijd heeft gehad en heeft genoten van de vele faciliteiten, het lekkere eten en drinken en de gastvrijheid van onze collega's.

By Johnny
Date of experience: 08/2026

Vakantie gevoel , tot rust gekomen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u helemaal tot rust bent gekomen en een echt vakantiegevoel heeft ervaren. Ook waarderen wij uw mooie complimenten en de aanmoediging om zo door te gaan.

Date of experience: 08/2026

We hebben het onwijs naar ons zin gehad. Wel slecht geslapen. Er was elke minuut een vrij aanwezig geluid in onze kamer.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en dat u tevreden bent over de service, het ontbijt, de vriendelijkheid van onze collega's en de Preston Palace App. Jammer dat uw verblijf op enkele punten niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan.

Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld, zodat onze collega's u direct uitleg of een passende oplossing konden bieden? Mogen wij u daarnaast vragen om uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Zo kunnen wij uw ervaringen intern bespreken.

Date of experience: 08/2026

Erg gezellige dag gehad met onze kinderen en kleinkinderen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u samen met uw kinderen en kleinkinderen een gezellige dag heeft gehad. Geweldig dat u heeft genoten van het uitgebreide ontbijt, het heerlijke diner en het comfort van de kamer.

80+ years
Date of experience: 08/2026

Wir waren super zufrieden hatten die ganzen Tage viel Spaß und gute Unterhaltung. Das Essen war auch super und das Personal auch freundlich. Die Betten waren bequem und hatten schöne Zimmer

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf. Geweldig dat het entertainment, het heerlijke eten, de comfortabele kamers en de vriendelijke service hebben bijgedragen aan een geslaagde ervaring.