Reviewed: 1 year ago (04/05/2025)
Date of experience: 04/2025

We hebben het ontzettend leuk gehad

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 83%. Fijn dat jullie het leuk hebben gehad bij ons.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Katja
Reviewed: 1 year ago (03/05/2025)
Date of experience: 04/2025

Een heerlijk all inclusive hotel

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 04/2025

Kamer en zwembad was prima. Jullie zeggen dat alles inbegrepen is in de prijs maar kan vervolgens niks doen. Wilde gaan bowlen kon niet want alle banen waren bezet. Mochten ook niet reserveren? Geld voor meerdere dingen. Eten was ook matig voor wat je betaald maar wel breed.

Date of experience: 04/2025

niet geweldig. veel problemen met de kamer gehad en spullen verdwenen. oplossing niet naar wens. moe en verdrietig vertrokken

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet naar wens is verlopen. Graag willen wij uw ervaring zorgvuldig met onze collega’s doornemen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wij nemen uw feedback serieus en horen graag van u om dit verder te kunnen bespreken.

Date of experience: 04/2025

Es war sehr schön. Sauber , ordentlich. Personal war super.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 100% und Ihre freundlichen Worte bedanken.
Es wäre uns eine Freude, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Date of experience: 04/2025

Leuk en ontzettend veel te doen voor de kinderen. Maar 1 minder leuke dag gedag vanwege een groepje tiener ( 13 a 14 jaar) die iedereen liepen lastig te vallen. Ze pakten bij ons een een poolbal af en wilden die niet meer teruggeven. Duwden een oudere vrouw aan de kant bij het gebak en maakten daar dan grapjes over. We hebben ze erop aangesproken en toen gingen ze schelden . Ons zoontje was erg geschrokken van deze "ruzie". Iets meerbeveiliging ( o pasje laten zien bij de speluitgifte) kan dit al tegen gaan.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van het ruime aanbod voor kinderen.

Wat jammer dat één dag minder prettig is verlopen door het gedrag van andere gasten. U mag in zulke situaties altijd direct een melding maken bij de dienstdoende manager of een van onze collega’s, zodat wij samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing. Uw suggestie over toegangscontrole bij de speluitgifte nemen wij mee in onze interne besprekingen.

heel goed allemaal genoten

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf! We begrijpen dat een verblijf met het hele gezin een investering is, maar vergeet niet een verblijf in ons resort all-inclusive is.

Wat betreft de geluidservaring: wanneer een gast dit als storend ervaart, mag er te allen tijde contact worden opgenomen met onze hotelreceptie. Deze is 24/7 bereikbaar en onze collega’s staan altijd klaar om direct een passende oplossing te zoeken.

Date of experience: 04/2025

Iets minder dan de vorige keren qua aanbod van hapjes en helaas is de grote zaal ( disco) weg maar verder prima

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Leuk! Weinig tijd. 15u incheck en 11u uitcheck

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 87% en uw vriendelijke woorden.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 04/2025

Wir waren bereits zum 6. Mal Gäste im Preston Palace und nehmen immer wieder gerne die Fahrt aus Deutschland auf um bei euch ein paar Tage zu verbringen.

Bis jetzt war immer alles super und wir waren sehr zufrieden, egal ob der Service der Mitarbeiter, dass Essen & die Getränke, oder die Sauberkeit im Hotel.

Leider ist uns dieses Mal aufgefallen, dass einige Mitarbeiter vorzugsweise an der Bowlingbahn, obwohl wir uns immer ordnungsgemäß für eine Bahn angemeldet haben, dass nicht berücksichtigen und dann Holländer die gerade erst kamen direkt eine freie Bahn gegeben haben, obwohl wir schon 30 Minuten standen und gewartet haben.

Das ist leider 3-4 mal passiert und fanden wir sehr schade.

Desweiteren würden wir es toll finden, wenn es vielleicht für Stammgäste mal einen Rabatt geben würde. Wir kommen mittlerweile seit 4 Jahren ins Preston Palace und es gab noch nie ein angebot wie in vielen anderen hotels.

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre 90% Bewertung und die wertvollen Tipps, die Sie uns mitgeteilt haben.
Wir schätzen Ihr Feedback sehr und werden es nutzen, um unseren Service weiter zu verbessern.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.
Wir freuen uns sehr, Sie bald wiederzusehen!