Reviewed: 1 year ago (29/04/2025)

Leuke dag/nacht gehad

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een leuke dag en nacht bij ons heeft gehad. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 04/2025

Ganz gut, Gastronomie war gut.

Sehr geehrter Herr/Frau,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung von 83% und Ihren netten, positiven Kommentar.
Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Kim
80+ years
Date of experience: 04/2025

er zijn nogal veel verbouwings werkzaamheden, voor de veilgheid heeft men dit afgespijkerd met platen. dat geeft dus versmallingen en een koude indruk bij het langslopen, het zou gezelliger kunnen worden. Om dit te beplakken en of graffeti aan te brengen, kijk eens hoe gezellig het om de boten vijver is

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw waardevolle tip! Wij vernieuwen ons resort om het aanbod up-to-date te houden en ook in de toekomst een aangename en eigentijdse ervaring te kunnen bieden. Uiteraard wordt alles in werking gesteld om mogelijke overlast tot een minimum te beperken.

Uw suggestie om deze vernieuwingen op een creatieve manier aan te kleden nemen we graag mee in onze overwegingen – dank daarvoor!

Date of experience: 04/2025

Wir reisen nun seit dem Jahr 2017 immer wieder in das Hotel. Doch dieses Mal war der Aufenthalt etwas betrübt und ich werde es mir überlegen, ob sich das Preis-Leistungsverhältnis in Zukunft noch rechnet.

Ich fand es zum Beispiel sehr professionell, dass sich die Geschäftsführung in unserem Fall Zeit genommen hat, sich unser Problem genau anzuhören und Nachforschungen bzgl einer eventl. Lebensmittelvergiftung nachzugehen.

Ich bin positiv überrascht, weil ich bei unserem letzten Aufenthalt eine sehr abblockende Geschäftsführung erlebt habe. Und zwar musste der Urlaub wegen eines Todesfalles abgebrochen werden und es wurde nicht auf das Erbitten der betreffenden Person eingegangen. Vielleicht hat sich die Leitung ja gewechselt und der Fall kann noch einmal geprüft werden.

Date of experience: 04/2025

Je ziet dat het massa is. Kwaliteit niet heel goed.

Wat jammer dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. We vinden het vervelend om te horen dat u opmerkingen had over de hygiëne van de kamer en de prijs-kwaliteitverhouding.

Wat betreft uw opmerking over de massaliteit: wij bereiden onze gerechten met zorg en aandacht, zelfs voor een groot aantal gasten. Dat betekent zeker niet dat de kwaliteit of beleving daaronder lijdt.

Mogen wij u vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw bevindingen, zodat wij u direct hadden kunnen helpen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 04/2025

Wir hatten ein wunderschönes Wochenende und haben uns rundum wohl gefühlt

Sehr geehrte Herren/Frauen,

vielen Dank für Ihre schöne 80%Bewertung.
Es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.

Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 04/2025

We hebben erg genoten bij jullie, het was onze 3 keer,we hebben het nu wel gezien, het blijft een beetje een herhaling het verrassende is weg.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 04/2025

zeer slecht bij lange niet zoals het was en dat voor die prijs heb. Er dijt van

Beste heer/mevrouw A.,

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van uw ongenoegen zodat wij u een uitleg of mogelijke oplossing konden bieden? Anders ontvangen wij graag alsnog alstublieft uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting, deze mag u sturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Reviewed: 1 year ago (27/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Heel prettig ervaren, komen graag terug!

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Michelle
Reviewed: 1 year ago (27/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Goed. jammer dat er voor de kinderen geen popcorn meer was!!! En ik heb voor mijn gezin geboekt , waarom niet allemaal op de derde etage ? dat was niet zo leuk voor hem. Wel volgende keer rekening mee houden A.U.B.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden was met uw verblijf.

Wat betreft de ligging van de kamer: eventuele wensen hierover kunt u vooraf bij uw reservering aangeven. Wij doen altijd ons best om hier, binnen de beschikbaarheid, rekening mee te houden. Voor het reserveren van specifieke voorkeuren bestaat ook de mogelijkheid tot een essentieboeking tegen betaling.

Popcorn wordt bij ons niet aangeboden, ook niet in het verleden. Wij zijn dan ook niet bekend met deze informatie en weten niet waar dit mogelijk vandaan komt.