Reviewed: 1 year ago (27/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Niet mijn ding. Te massaal. Greep steeds naast het boeken. Moesten op regende tijdstippen eten. Jammer.

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Jammer dat uw verblijf niet helemaal aansloot bij uw verwachtingen.

Indien er tijdens uw verblijf zaken waren die wij direct voor u hadden kunnen oplossen, hadden wij dat uiteraard graag vernomen. Over smaak valt niet te twisten, en we waarderen het dat u de moeite heeft genomen om kennis te maken met ons concept.

Reviewed: 1 year ago (27/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Zeer goed ervaren met mijn kinderen en kleinkinderen

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle
Reviewed: 1 year ago (26/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Schönes großes Hotel mit sehr vielen Möglichkeiten, sehr empfehlenswert, gerne wieder

Sehr geehrte Damen und Herren,

Wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 97% und Ihre freundlichen Worte bedanken.
Es wäre uns eine Freude, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Date of experience: 04/2025

Heel goed de kamer zag er heel mooi uit we hebben een leuk weekend gehad

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 93% en uw vriendelijke woorden.
Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Hopelijk tot snel!

Date of experience: 04/2025

Het was de eerste keer en we hebben genoten. Wel hebben we ons over sommige zaken verbaasd. In het zwembad mag je geen meegebrachte etenswaren nuttigen, maar door de turkse/marokkaanse gasten werd er volop uit de tassen gegeten. Zelfs meegebracht van de chinees. Ik was stomverbaasd. Dat eten kwam niet bij jullie uit de keuken. Jullie moeten duidelijk aangeven dat het de bedoeling is dat je om 11 uur je kamerpas hebt ingeleverd en dat je dan een uitrijkaart krijgt. Deze uitrijkaart is hoe lang geldig???? Overigens waanden we ons in het zwembad in Marocco of Turkije. Deze mensen waren zeer luidruchtig in de Sauna en stoomcabine. Belachelijk. Ze kunnen maar lullen. Je verstaat er toch niets van.

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

Positief met kinderen.

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf met de kinderen heeft gehad. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 04/2025

Teljesen elégedett voltam, azt kaptam amiért fizettem

Dear Sir/Madam,

We would like to thank you very much for your wonderful score of 97% and your kind words.
It would be our pleasure to welcome you again as a valued guest in the future.

Hope to see you soon!

Best regards,

Date of experience: 04/2025

Positief, met enkele issue.

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Goed dat u dit ter plaatse heeft gemeld, al vinden wij het natuurlijk erg jammer om te horen dat het voor u niet direct is opgelost.

Mogen wij u vragen om alstublieft een toelichting met uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dan kunnen wij dit extra zorgvuldig doornemen met de betreffende afdeling.

Date of experience: 04/2025

Alles was perfect geregeld, vriendelijk en snelle bediening. Eten was erg goed.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Sehr schönes modernes Hotel mit einem super Angebot

Sehr geehrte Damen und Herren,

Wir möchten uns ganz herzlich für Ihre wunderbare Bewertung von 100% und Ihre freundlichen Worte bedanken.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!