Date of experience: 04/2025

We hebben het leuk en goed gehad

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Het meeste positief

Enige minpunt het buffetrestaurant. Eten is niet meer zoals we gewend zijn.
Voorbeelden:
Aardappels dreven in de boter
Patat koud en slap
Biefstuk leek wel bevroren gebakken, was droog
Salades werden slecht bijgevuld
Het zag er allemaal niet zo verzorgd uit.

Tafels werden heel slecht leeg geruimd en schoon gemaakt Stonden vaak vol terwijl de toeristen al lang weg waren. Het was erg druk waardoor mensen zelf de tafels leeg ruimden en de spullen op een andere tafel neerzette waar al spullen opstonden.

Beste mevrouw Van B.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen een positief verblijf heeft gehad.

Uw opmerkingen over het buffetrestaurant nemen wij serieus. Heeft u deze punten ook ter plaatse gemeld, zodat we direct actie hadden kunnen ondernemen? Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij dit intern kunnen bespreken met de betreffende afdelingen.

Date of experience: 04/2025

We hebben ons verblijf in zijn algemeenheid als prettig ervaren. We hadden mooie kamers en er was veel te doen in Preston Palace. Kanttekening is wel dat het heel erg druk was, overal in het hotel. En de nachten waren zeer onstuimig met veel overlast en lawaai door dronken mensen en schreeuwende kinderen. Dit was een smet op een verder prettig verblijf.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u in het algemeen een prettig verblijf heeft gehad en genoten heeft van de faciliteiten en uw kamer.

Wat jammer dat uw nachtrust verstoord is geweest. Wij willen u graag meegeven dat u bij overlast altijd terecht kunt bij onze hotelreceptie, die 24/7 voor u klaarstaat om een passende oplossing te bieden.

Date of experience: 04/2025

Goed, maar personeel eetgelegenheden, qua afruimen kan veel beter. Op 2e Paasdag kwam er ander publiek binnen, en werd de sfeer wat agressiever. Verder hebben wij genoten.

Beste heer/mevrouw Den O.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u over het algemeen genoten heeft van uw verblijf.

Uw opmerkingen over de sfeer tijdens de drukte en het opruimen in de eetgelegenheden nemen wij serieus. Heeft u deze punten ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager, zodat we direct iets voor u hadden kunnen betekenen? Als dit niet het geval is, ontvangen wij graag alsnog uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 04/2025

Ich kann das Preston Palace wirklich empfehlen. Es ist für jeden etwas dabei. Ob für die ganze Familie, Paare, Gruppen …

Date of experience: 04/2025

Zeer goed, vriendelijk personeel en goed onderhouden

Date of experience: 04/2025

Schöner Urlaub mit kleinen Abstrichen. Besseres Kinderprogramm. Indoor Kirmis mit mehr Personal besetzten und Fahrgeschäfte reparieren. Bowlingbahn buchbar machen. Getränkekarte ausweisen. Kinderbetreuung besser ausschreiben. Musik im Schwimmbad und eine Art Besucher Counter über die App damit man sieht ob viel oder wenig los ist. Sonst geht man rein und bekommt keinen Platz. Restaurantbuchung in der App besser gestalten. Damit man schon vorher sieht, was ausgebucht ist. Gutes Snackangebot. Kinderdisco oder Jugendraum zu chillen und treffen und Platz zum Kennenlernen für die Kids schaffen.

Sehr geehrter Herr W.,

vielen Dank für Ihre ausführliche Rückmeldung. Es freut uns, dass Sie einen schönen Urlaub bei uns verbracht haben.

Ihre vielen hilfreichen Anregungen nehmen wir graag mit in unsere interne Auswertung. Wir hoffen, Sie und Ihre Familie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Sehr gerne bis bald im Preston Palace!

Date of experience: 04/2025

Prima verblijf om even niets te hoeven en volledig te ontspannen en te genieten van elkaar.

Date of experience: 04/2025

Schönes Hotel mit vielen verschiedenen Aktivitäten.

Date of experience: 04/2025

Sehr gut, freundlich und alles da was man braucht. Das einzige ist der Service in den Restaurants, der ist etwas chaotisch…Aber sonst ok.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung und Ihre freundlichen Worte über unser Angebot und die Atmosphäre.

Bezüglich Ihrer Anmerkung zum Service in den Restaurants würden wir gerne mehr erfahren. Haben Sie Ihre Beobachtung während Ihres Aufenthaltes bei uns gemeldet? Falls nicht, bitten wir Sie, uns Ihr Anliegen mit Buchungsnummer, Datum, Uhrzeit und einer kurzen Beschreibung per E-Mail an marketing@prestonpalace.nl zu senden.

Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe!