Goede ervaring - vriendelijk personeel

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Michelle
Date of experience: 04/2025

Ik en mijn dochter van 7 jaar hebben het gezellig gehad veel faciliteiten.

Heerlijk veel keuze met eten en drinken overal top geregeld! Onze dochter was alleen wat verdrietig omdat ze niet in de kermisatracties kon deze waren steeds gesloten en dag erna kon ze ook niet omdat het pas om 14 uur los was.

Wel hebben we erg lang op ons avondeten moeten wachten (anderhalf uur) mijn dochter was zo moe..

Dus dubbele ervaring
Leuk maar wel veel aandachtspunten waar jullie aan kunnen werken.

En het zou fijn zijn dat het personeel echt voor de gasten kiest en niet als er er een klacht is het personeel elkaar de hand boven het hoofd houdt! Voelde me totaal niet gehoord.

Beste mevrouw De P L.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat u en uw dochter genoten hebben van de faciliteiten en het ruime aanbod aan eten en drinken.

We vinden het jammer dat niet alles naar wens was en begrijpen dat het teleurstellend was dat uw dochter niet in de kermisattracties kon. Om de veiligheid van onze jonge gasten te waarborgen, gelden er bepaalde voorwaarden voor het gebruik van de attracties, zoals lengte-eisen en openingstijden. Deze informatie staat ook vermeld op onze website en bij de attracties zelf.

Ook het lange wachten op het diner en uw gevoel niet gehoord te zijn, nemen we serieus. Mogen wij u vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Dan kunnen wij uw feedback verder bespreken met de betreffende afdelingen.

Date of experience: 04/2025

Ik ben niets verplicht, in zake deze.

Date of experience: 04/2025

Zeer goede service, iedereen zeer vriendelijk behalve de oudere chef kok naar zijn collega's toe. We merkten op hoe hij zij allochtone collega afblafte omdat hij vroeg of dit kipsate was of een Varkenssate. Hij nam het aanwijsbordje en duwde het onder zijn neus en vroeg hem of hij niet kon lezen. Zeer jammer, want de allochtone jongen wilde enkel de mensen voor ons helpen,... .

Date of experience: 04/2025

Top, erg genoten. Erg schoon, veel keuze in eten.

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Michelle
Date of experience: 04/2025

Heller und Freundlicher Empfang, man findet sich schnell zurecht durch die Wegweiser, viel Unterhaltung für groß und klein, alles ist sauber und freundlich

Sehr geehrte Frau D,

Vielen Dank für Ihre wunderbare Bewertung von 97% und Ihren freundlichen, positiven Kommentar.
Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!
Date of experience: 04/2025

Het verblijf was zoals we hadden verwacht, basic kamer was prima. Het eten was echt ondermaats. De pizza’s waren echt veel en veel te vet. Het ontbijt was oké, maar bij de lunch was veel koud en/of niet goed. We hebben het laatste diner zelfs overgeslagen om deze reden en zijn eerder vertrokken.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat de kamer naar verwachting was, al vinden we het jammer dat het eten niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Heeft u uw bevindingen ook ter plaatse gemeld, zodat we dit direct hadden kunnen oppakken? Als dat niet het geval is, ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Wilt u daarbij ook aangeven welke gerechten het betrof en op welk moment? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Angeliqu
Date of experience: 04/2025

Super leuk!! Vanalles te beleven, veel variatie. Heel lekker en uitgebreid eten.
Reeds 4 jaar ieder jaar aanwezig ☺️

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 04/2025

Es hat uns insgesamt sehr gut gefallen. Sowohl wir als auch die Kinder hatten viel Spaß.

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre wunderbare 93% Bewertung und Ihren freundlichen, positiven Kommentar.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

Kim
Reviewed: 1 year ago (21/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wauwwww, een top relax vakantie. Lekker eten, vriendelijk personeel, alles a volonte de ganse dag. Top afwerking van jullie infrastructuur

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.