Date of experience: 06/2025

goed ,ben mijn witte overhemd met korte mouwen in kamer 1118 vergeten hij hangt in de kast datum 30-06-2025

Beste gasten,

Hartelijk dank voor uw 100% waardering – wat ontzettend leuk om te lezen!

Wat betreft het vergeten overhemd: dat kan natuurlijk gebeuren. Via https://www.prestonpalace.nl/gevonden kunt u gemakkelijk een melding doen. Wij gaan ons best doen om het voor u terug te vinden!

Date of experience: 06/2025

Leuk en vriendelijk personeel, wel kleiner dan ik dacht en de kamers zijn oud.

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u ons personeel als vriendelijk heeft ervaren.

Wat jammer dat de kamer en de douche niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldeden. Heeft u dit tijdens uw verblijf ter plaatse gemeld, zodat wij direct iets voor u hadden kunnen betekenen? Anders ontvangen wij graag alsnog uw toelichting, inclusief boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 07/2025

Veel leuke dingen te doen. Jammer dat het zich presenteert als all-inclusive, maar de arcades vervolgens betaald zijn.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wat fijn dat u heeft genoten van de vele activiteiten.

Bij ons zijn onder andere inbegrepen: overnachting, ontbijt, lunch, (vanaf 2 nachten) diner, diverse snacks, een uitgebreid drankassortiment, toegang tot het subtropisch zwemparadijs, wellness, indoor-kermis, bowling (1 ronde per verblijf), minigolf, theater- en livemuziekshows, bioscoop en veel meer. Sommige onderdelen, zoals de speelautomaten in Speedway Gamehall vallen hier inderdaad niet onder. Uiteraard is de keuze aan u om hier wel of geen gebruik van te maken.

Dank u wel voor het meedenken. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2025

Leuke ervaring, na een paar dagen heb je alles wel gezien, prachtig zwembad

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 06/2025

Ontbijt en lunch prima. Avond eten bagger. Vlees super droog en wij hadden om 19u gereserveerd, om 19.15 werd er al opgeruimd en was er al heel veel op.

Beste mevrouw J.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Wat fijn dat u heeft genoten van het ontbijt, de lunch en de vriendelijkheid van ons personeel.

Wat jammer om te horen dat het diner niet naar wens was en dat u overlast heeft ervaren van de airco en de hygiëne in de kamer. Heeft u dit tijdens uw verblijf ter plaatse gemeld zodat wij direct iets voor u konden betekenen? Anders ontvangen wij graag alsnog uw toelichting, inclusief boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 07/2025

Een paar hele fijne dagen gehad.

Het verblijf was zeer aangenaam jullie verdienen van ons een 1o

80+ years
Date of experience: 07/2025

Wij komen al ruim 20-25 jaar in Preston Palace. Dit geeft aan wij het ervaren.
Dat met de tijd veranderingen plaatsvinden is normaal en goed.
De laatste 3 bezoeken viel mij op dat gasten, jong en of oud, rondliepen in zwem- en/of badkleding op plaatsen waar geen bad te vinden was. Dit laatste is iet gepast.

Wat fijn om te vernemen dat uw al zo lang bij ons komt!

Kim K
Date of experience: 07/2025

Erg leuk! Alleen de minibar viel een beetje tegen. We hadden iets meer verwacht voor dat bedrag. (We zagen later pas de beschrijving van de inhoud)
We vonden de inhoud van 2 beter als de inhoud van 3 (onze keuze, en de duurste)

Kim K
Date of experience: 06/2025

Redelijk, diner in Ribbleton was heel matig. Kwamen eten om 18:30 veel eten was uitgedroogd door warmte lampen. Wokschotel was smakeloos en met spaghetti gemaakt.

Beste heer/mevrouw V/d B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Jammer om te horen dat het diner in Ribbleton niet aan uw verwachtingen voldeed.

We waarderen het dat u met ons meedenkt en nemen uw opmerkingen over het eten en de muziek graag mee in onze interne evaluatie.