Date of experience: 04/2025

Wir waren als Familie dort für 2 Tage 1 Übernachtung.
Es war wirklich alles wunderschön uns hat alles gefallen. Wir können uns über nichts beschweren oder bemängeln.

Guten Tag Herr A.,

Vielen Dank für Ihre wunderbare 97%-Bewertung und Ihre freundlichen Worte. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als Gast begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 04/2025

Fande es ganz gut , würden wieder kommen. Leider nicht so viel Auswahl für die ganz Kleinen.

Guten Tag,
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 87%. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als Gast begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 04/2025

Het waren een paar fijne en leuke dagen. Alles was goed bereikbaar en het eten was voortreffelijk

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw mooie woorden.

Katja
Reviewed: 1 year ago (20/04/2025)

Wir sind sehr zufrieden

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung von 80%. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als Gast begrüßen zu dürfen.

MIt freundlichen Grussen,
80+ years
Reviewed: 1 year ago (20/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wat ik jammer vond dat mijn kamer ‘s morgens geschilderd was
En de lucht echt verschrikkelijk was

Beste mevrouw B.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat de verflucht in uw kamer uw verblijf heeft beïnvloed. In ons 24-uurs resort blijven wij continu vernieuwen, zo ook onze hotelkamers, om het verblijf voor onze gasten nog aangenamer te maken.

Heeft u ter plaatse melding gemaakt bij de hotelreceptie zodat we direct iets voor u hadden kunnen betekenen? Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Reviewed: 1 year ago (19/04/2025)
Date of experience: 04/2025

fijn gezellig maar heel druk

Geachte heer/mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Katja
Reviewed: 1 year ago (18/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Een aangenaam verblijf voor jong en oud, all in is echt all in. Daar tegenover stond kwaliteitsvol eten en drinken.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 04/2025

we hebben heerlijk genoten het super gezellig en we werden netjes behandel het personeel was super en we komen zeker vaker terug

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 100% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Sehr sauber und ordentlich

Sehr geehrter Herr Von W.,

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie die Sauberkeit und Ordnung bei uns geschätzt haben.

Auf ein baldiges Wiedersehen im Preston Palace!

Date of experience: 04/2025

Erg positief over de faciliteiten en het eten

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling en de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld.
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.