Date of experience: 10/2025

Geweldig voor kinderen. Echt all in want genoeg te doen.

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

We hopen u graag nog eens te verwelkomen!

By Natasja
Date of experience: 10/2025

Leuk voor de kids van 4, 13 en 16. 2 nachtjes is genoeg dan heb je alles gezien. Overal vonden wij het jammer dat er rotzooi lag van andere gasten die niets opruimen. Er hing een bepaalde geur op de gangen van de hotelkamers wat wij niet prettig vonden. Kamers mooi opgeknapt, jammer dat de hele badkamer een “cabine” is waar het niet 100% schoon was.

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw verblijf met het hele gezin. Wat fijn om te horen dat uw kinderen het naar hun zin hebben gehad en dat u de opgeknapte kamers waardeert.
Uw opmerkingen over de hygiëne nemen wij serieus en geven wij intern door. Natuurlijk mag u dit soort zaken ook altijd ter plaatse melden bij de hotelreceptie of dienstdoende manager, zodat we direct een oplossing kunnen bieden.

We nemen uw feedback nu alsnog mee in onze evaluatie. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

By Cindy van der Knijff

Hele prettige ervaring

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

Wat fijn om te horen dat uw verblijf zo’n prettige ervaring was. We hopen u graag nog eens te verwelkomen!

By A.L. de Kievit
Date of experience: 10/2025

Goed, de gehele familie was tevreden.

Geachte heer/mevrouw de K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

Wat fijn om te horen dat de hele familie tevreden is over het verblijf!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Date of experience: 10/2025

Kamer was mooi, ruim, schoon en stil.
Eten en drinken was prima. Veel keus.
Andere activiteiten zoals bowlen , midgetgolf , kermis erg leuk.
Leuk dat er live muziek is op zondag.
Zwembad is prachtig , nadeel was alleen met douchen ; er waren wat buitenlandse types op zondagavond en die waren hun edele delen wel heel erg nauwkeurig aan het wassen in de douche. Was best intimiderend, geen badmeesters / personeel gezien bij de douches om het te melden.

Date of experience: 10/2025

We hebben het heel leuk gehad maar was echt heel druk

Geachte mevrouw I.,
Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

We hopen u graag nog eens te verwelkomen! Wellicht buiten de vakantieperiode wanneer het iets rustiger is.

By L. H.
Date of experience: 10/2025

Preis-Leistung passt nicht. Zu voll, in vielen Bereichen nicht sauber, viele Menschen ohne Benehmen und Rücksicht.

Sehr geehrte(r) L.H.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu teilen. Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt nicht Ihren persönlichen Erwartungen entsprochen hat.

Wir bitten Sie, uns Ihre ausführliche Rückmeldung zusammen mit Ihrer Buchungsnummer per E-Mail an marketing@prestonpalace.nl zu senden.

Wir möchten Ihre Erfahrung gerne intern besprechen.

Angelique.
By Giebert
Date of experience: 10/2025

Unser zweitägiger Urlaub war ausgezeichnet.

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre großartige Bewertung von 100 %!

Es freut uns sehr zu hören, dass Ihr Aufenthalt so angenehm war.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Bis bald!

By Helma geurts
Date of experience: 10/2025

Super goed alles was perfect
Alleen een minpuntje dat je de bowlingbaan niet kon reserveren en daar wat irritaties ontstaan bij de gasten

Beste mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% waardering. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden was over uw verblijf en dat alles naar wens is verlopen.

Onze spelfaciliteiten, zoals de bowlingbaan, zijn onderdeel van ons all-inclusive aanbod en kunnen ter plaatse worden gebruikt via de speluitgifte, zonder vooraf te reserveren. Op die manier krijgt iedere gast de mogelijkheid om spontaan deel te nemen.

Daarnaast zijn er tal van andere faciliteiten waar u tijdens uw verblijf vrij gebruik van kunt maken. Mocht u ergens hinder van ondervinden of vragen over hebben, meldt dit dan gerust direct bij de hotelreceptie of dienstdoende manager.

Wij denken graag met u mee.

Date of experience: 10/2025

Totaal was goed. Voor elk wat wils aanwezig. kleinkinderen en kinderen en opa en oma.

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!

We hopen u graag nog eens te verwelkomen!