Date of experience: 03/2025

Het verblijf en het eten en drinken was fantastisch.
Het vermaak voor kleine kinderen op de kermis vond ik minder er was alleen een kop en schotel waar die in kunnen en draai molen is voor kinderentoch altijd een feestje kunnen ze wat afwisselen.
Verder prima naar ons zin gehad.

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en een geweldig mooie beoordeling van 90%.
Wat betreft het vermaak voor kleine kinderen, bedankt voor je feedback. Het is waardevolle informatie dat er wellicht wat meer variatie in het aanbod op de kermis zou kunnen zijn. We nemen deze suggestie zeker mee om het nog leuker te maken voor de jongste gasten.

Het klinkt alsof jullie verder een heerlijke tijd hebben gehad, en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!
Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer verwelkomen voor een nóg betere ervaring.

Met gastvrije groet,
Emma

Leuk eens wat anders.

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Fijn dat u heeft genoten van het ontbijt en de service. Uw opmerkingen over de hygiëne in kamer 1219 en de kwaliteit van het diner nemen wij serieus.

We horen graag of u deze punten ter plaatse heeft gemeld, zodat wij direct een oplossing of uitleg hadden kunnen bieden. Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 04/2025

Een hele prettige ervaring, en voor herhaling vatbaar. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel en een keurig schone kamer.

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u een prettig verblijf heeft gehad.
Erg leuk om uw positieve reactie te lezen!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2025

We hebben het super naar onze zin gehad. Alles is heel erg netjes en het eten en drinken was perfect! Alleen jammer dat er bijvoorbeeld voor de hele kleintjes geen draaimolen ofzo is bij de kermis. Ons zoontje mocht nergens in.

Geachte heer/mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling van uw verblijf.
Wat leuk om uw positieve reactie te lezen.
Wat jammer te horen dat uw zoontje nergens in kon.
Bij onze kermis hebben wij minimale lengtes waar kinderen aan moeten voldoen, dit heeft te maken met veiligheid.

Date of experience: 03/2025

Vooraf reserveren voor een restaurant is niet oke. Ik wil niet op een uitje rekening houden met reserveertijd.

Toen ik er was, was het ook heel rustig en iemand wou ons nog steeds laten reserveren, wat natuurlijk niet luktte. Gezien de week al voorbij was.

Ook was de sauna bomvol en waren meerdere dingen gewoon niet aan. Je betaalt voor de gehele ervaring, maar de helft doet het niet.

Ook het eten was niet helemaal zoals beloofd op de website.

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Graag lichten wij toe dat enkel voor het diner vooraf gereserveerd dient te worden. Dit doen wij om al onze gasten de mogelijkheid te geven om in het restaurant van hun voorkeur te dineren. Deze informatie wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd via onze website en in een e-mail voorafgaand aan uw verblijf.

Uw opmerking over de sauna en dat “meerdere dingen niet aan waren” is voor ons nog niet helemaal duidelijk. Zou u ons kunnen toelichten wat u hiermee precies bedoelt? Ook uw ervaring met het eten zouden wij graag beter begrijpen. Wilt u alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Reviewed: 1 year ago (02/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Ik miste de koelkast op de kamer een groot gemis ivm de insulinepennen die ik koel moet houden

Geachte heer/mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw 83% beoordeling van uw verblijf.
U mag altijd uw insulinepennen gekoeld bewaren bij onze hotelreceptie, hier is 24 uur per dag iemand aanwezig.
Wanneer u echt een koelkast wenst, dient u een royal kamer of een suite te boeken.

Ester
Reviewed: 1 year ago (02/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Ook deze keer was het weer fantastisch. De Magic show was spectaculair, en we hebben ons weer prima vermaakt en lekker gegeten.

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf weer naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 03/2025

Freundlich, offen, hilfsbereit, sauber, vielfältig.

Guten Tag Herr, Frau B.,

vielen Dank für die schöne 93%ige Bewertung und die netten Worte.
Wie schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben.
Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns darauf, Sie wiederzusehen!

Date of experience: 03/2025

Het is altijd gezellig om bij jullie te komen

Beste heer van der L,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u het weer gezellig heeft gehad.

Date of experience: 03/2025

Nette ontvangst, maar bij het vertrek werd je helaas geen blik waardig meer bevonden?

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw mooie woorden over onze ontvangst en het loyaliteitsprogramma. Wij vinden het belangrijk dat elke gast zich gezien en gewaardeerd voelt, zowel bij aankomst als bij vertrek. Daarom nemen wij uw feedback mee in onze evaluatie.