Reviewed: 1 year ago (01/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Zoals altijd heerlijke dagen gehad

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf weer naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Katja
Reviewed: 1 year ago (01/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Super top en vriendelijk personeel

Beste heer, mevrouw N.,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.

Date of experience: 03/2025

Altijd goed en gezellig bij jullie ook super medewerkers.en mocht et ooit iets zijn dan wordt dat prima opgelost .ga door Preston Palace chapeau.gr Arno en Diana Bijkerk uit nordhorn

Beste heer en mevrouw Bijkerk,

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden! Wat geweldig om te lezen dat jullie keer op keer zo’n fijne ervaring hebben bij ons. En bijzonder fijn om te horen dat onze medewerkers er voor jullie zijn als dat nodig is. Wij geven dit compliment met veel plezier door aan het team.

Date of experience: 03/2025

Wir freuen uns sehr! Wir empfehlen. Gerne wieder!

Sehr geehrter Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung und die schöne Bewertung von 100%.
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in unserem Resort begrüßen zu dürfen und Sie bald wiederzusehen!

Mit gastfreundlichen Grüßen,
Emma
Alone
Date of experience: 03/2025

Er was van alles te doen, heel fijn. Maar veel schreeuwende en gierende kinderen, niet leuk. En ik was alleen, dus ook alleen ontbijt. Ik zat aan tafel te eten, ik wou even wat te eten en drinken erbij halen en ja hoor tot aan 2 keer toe alles weg van mijn tafel. Ze kunnen zien aan het bordje en glas dat je alleen bent. Nou alles was weggehaald. Dat was echt niet leuk.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van het ruime aanbod aan activiteiten. We vinden het jammer dat u overlast heeft ervaren door drukte en dat uw tafel tot twee keer toe onbedoeld is afgeruimd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Uw ervaring nemen wij mee in onze interne besprekingen om hier in de toekomst beter op te letten, zeker voor gasten die alleen reizen.

Date of experience: 03/2025

We hebben echt een top dag en nacht gehad! Leuke activiteiten, entertainment, lekkere drankjes en eten!

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van het verblijf.

Date of experience: 03/2025

Alles sehr schön, allerdings schade das die Shows nur auf niederländisch sind.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben! Unser All-Inclusive-Erlebnis ist für alle Gäste gedacht – unabhängig von der Sprache.

Date of experience: 03/2025

Wij hebben een hele goede ervaring gehad!

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2025

Erg gezellig maar erg druk gelukkig kan je rustige hoekjes opzoeken

Beste mevrouw T.,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u het ondanks de drukte gezellig heeft gehad.

Date of experience: 03/2025

We hebben genoten van ons verblijf. Het eten en de faciliteiten waren geweldig! Het personeel was vriendelijk en altijd behulpzaam.

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling en vriendelijke woorden.
Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft.